L'Ajuntament de València tanca els parcs de la ciutat per les pluges com a mesura de precaució

El consistori aconsella que transite amb atenció pels carrers que disposen d'arbratge.

 

Imatge del parc de Marxalenes, hui tancat per la pluja | València Diari

 

L'Ajuntament de València ha decidit tancar els parcs de la ciutat que tenen tanca com a mesura de precaució davant la situació d'alerta groga per pluja i per vent decretada per a aquesta i les pròximes jornades, segons ha informat aquest divendres el consistori.

 

D'aquesta manera, l'administració municipal aplica el protocol de Jardineria per a aquestes situacions i decreta el tancament dels parcs de la capital valenciana que disposen de tanques mentre es mantinga aquesta situació d'alerta.

 

Així mateix, el consistori aconsella a la ciutadania que no utilitze la resta de parcs de València i que transite amb atenció pels carrers que disposen d'arbratge.

 

La Policia Local de Torrent rescata a quatre joves atrapats per la pluja

 

La gota freda que ha deixat més de 80 litres per metre quadrat a molts municipis valencians va tindre les seues primeres incidències ahir de vesprada. Els més de 40 litres que van caure a Torrent van provocar que quatre joves quedaren atrapats a la partida L'Alberca de Torrent tal com ha relatat la Policia Local.

 

La ràpida actuació de la Policia Local del municipi de l'Horta va fer que els joves foren rescatats sense cap inconvenient segons han informat la mateixa. La Policia Local de Torrent ha informat en un comunicat que talla les carreteres del camí vell de Picassent i Xarcosecs així com el pas subterrani del Cementeri.

 

 

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!