L'Euromillones reparteix un dels seus premis a la ciutat de València

L'afortunat o afortunada, que va encertar 5 números i 0 estrelles, obté un premi de 41.082,03 euros.
Imatge d'arxiu | Cedida

 

Ahir dimarts se celebrava un nou sorteig de l'Euromillones, que repartia un dels seus premis, de tercera categoria, a la Comunitat Valenciana, en concret a la ciutat de València.

L'afortunat o afortunada, que va encertar 5 números i 0 estrelles, obté un premi de 41.082,03 euros. El bitllet va ser segellat a València, a l'administració de loteria núm. 43 de la capital, situada al carrer Matías Perelló, 47, segons avançava Las Provincias.

En aquesta mateixa categoria va haver nou encertants més en el conjunt d'Europa, que obtenen el mateix premi que la persona agraciada al nostre territori.

També en el sorteig d'ahir un únic encertant de primera categoria (5 números i 2 estrelles) es va emportar el gran pot que acumulava aquest joc d'atzar a escala europea. L'encertant, que va segellar la seua participació a Irlanda, obté un premi de més de 175 milions d'euros, en concret, 175.475.380,00 €.

També va haver un total de cinc encertants de segona categoria (5 números i 1 estrella) cap d'ells a Espanya. Cadascun s'emporta un premi de 317.492,64 euros.

La combinació guanyadora del sorteig d'aquest dimarts la formaven els números 1, 8, 18, 19 i 39. Les estrelles van ser el 7 i el 9.

El pròxim sorteig de l'Euromillones serà el divendres, 22 de febrer, i comptarà amb un pot de 17 milions d'euros.

5 encerts + complementari de la Bonoloto a València

Un afortunat encertava 5 números i el complementari en el sorteig de la Bonoloto del passat dijous 14 de febrer, a València. El premi ascendia a 40.551,56 euros per a cadascun dels quatre encertats que va tindre aquesta categoria. El bitllet premiat va ser segellat al carrer Bèrnia, 1, de València.

La combinació guanyadora completa del sorteig de la Bonoloto del dijous 14 de febrer va ser 9, 12 16, 23, 36 i 47. El complementari va ser el 46 i el reintegrament el 2.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Tanca temporalment el restaurant investigat per la mort d'una clienta a València" "URGENT: Investiguen la mort d'una dona després de menjar en un restaurant de València"