Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

L'organització de les Paelles Universitàries afronta una possible multa de fins a 300.000 euros

La sanció podria arribar en cas que l'Ajuntament determine que l'esdeveniment incompleix la Llei d'Espectacles Públics de la Generalitat.
Leer en español
Imatge d'arxiu de les Paelles Universitàries | Europa Press

 

Els organitzadors de les Paelles Universitàries de València s'enfronten a una possible sanció d'entre 30.000 i 300.000 euros en cas que l'Ajuntament determine que incompleix la Llei d'Espectacles Públics de la Generalitat, en celebrar aquesta festa sense els permisos pertinents.

 

Segons han explicat a EFE fonts municipals, l'Ajuntament té obert en aquests moments un procediment administratiu per a estudiar la declaració responsable amb un certificat OCA (Organisme de Certificació Administrativa).

 

Aquest és l'organisme habilitat per l'Administració per a la inspecció i l'emissió de certificació dels establiments públics, activitats o recreatives i espectacles públics.

 

La Policia Local està a l'espera que l'Ajuntament admeta o no eixe recurs presentat pels organitzadors de les Paelles Universitàries, una festa que enguany se celebra en el Multiespai de la pedania de la Punta que ha venut per a aquesta edició 25.000 entrades.

 

Si s'admet el recurs, la festa podrà celebrar-se sense cap problema, però en cas contrari l'organització s'enfronta a la citada sanció administrativa.

 

Un portaveu de l'organització de les Paelles, Carlos Ortega, ha assenyalat als periodistes a l'interior del recinte que fins aquest migdia no tenen cap notificació oficial de l'Ajuntament on s'indique que s'ha rebutjat la seua declaració responsable.

 

Fonts de l'organització han afegit que no contemplen l'escenari del tancament del recinte perquè entenen que han resolt els errors i compleixen ja tots els requisits legals.

 

Des de les deu del matí, a l'ampli recinte envoltat per tanques, situat en els voltants de la Ciutat de les Arts i les Ciències, han accedit ja al voltant de 300 persones, algunes de les quals preparen ja les paelles que competiran en el concurs mentre la música sona per tot el recinte.

 

Diverses patrulles de la Policia Local es limitaven, de moment, a regular el trànsit en la zona, sobre la qual vigila també un helicòpter policial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris