Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La Loteria Nacional reparteix el seu primer premi de dijous a València i Vila-real

Aquest primer premi de dijous, de 30.000 euros per dècim (300.000 euros a la sèrie), ha tocat amb el número 11.942.
Imatge d'arxiu de la Loteria Nacional | Europa Press

 

El primer premi de la Loteria Nacional d'aquest dijous ha caigut a la Comunitat Valenciana, en concret a Vila-real, a la comarca de la Plana Baixa, i a la ciutat de València.

 

Aquest primer premi de dijous, de 30.000 euros per dècim (300.000 euros a la sèrie), ha tocat amb el número 11.942. Els afortunats o afortunades han adquirit els seus bitllets premiats al carrer Muro de Santa Ana, número 4, el cas de València, mentre que a Vila-real el número agraciat amb el primer premi s'ha venut a la plaça de San Fernando, número 32.

 

Aquest primer premi de dijous, així mateix, ha quedat repartit en altres punts del territori espanyol. També s'ha venut a La Línea de la Concepción (Cadiz), Granada, Cartagena (Múrcia), Sevilla, a La Romanica i l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Medina de Pomar (Burgos), Huelva, Mengíbar (Jaén), Vigo, Santa Cruz de Tenerife i Riudoms (Tarragona).

 

Pel que fa al segon premi, de 6.000 euros per dècim (60.000 euros a la sèrie), ha tocat aquest dijous amb el número 57.373. Aquest número ha sigut venut a les localitats de Teguise (Las Palmas) i Carboneras (Almeria).

 

Els reintegraments del sorteig de dijous han sigut el 2, 4 i 5.

 

La Loteria Nacional torna a posar-se en joc aquest dissabte, 23 de març, amb un Premi especial al dècim de 15 milions d'euros.

 

La Quiniela deixa un premi de més de 2 milions d'euros a la ciutat de València

La Jornada 46 de la Quiniela deixava el passat cap de setmana un premi milionari a la Comunitat Valenciana, en concret a la ciutat de València.

 

La persona agraciada va fer 15 encerts, és a dir, va encertar els 14 resultats dels partits de Lliga de Primera i Segona divisió de futbol (Marcant els resultats 1, X i 2), així com el Ple al 15, que consisteix a marcar el resultat exacte d'un partit, en relació amb el número de gols de cada equip.

 

L'afortunat o afortunada va obtindre el premi de 15 encerts, que en aquesta passada jornada era d'1.580.277,98 euros, i a més, acumulava el premi de 14 encerts, de 665.522,40 euros. D'aquesta manera, el bitllet amb quinze resultats encertats suposava un premi total superior als 2 milions d'euros, en concret 2.245.800,38 euros.

 

La participació premiada, única encertant de la categoria de 15 i 14 encerts de la jornada, va ser segellada a l'avinguda Burjassot, número 273, de la ciutat de València.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris