L.S., el cirugià valencià que es va gravar en vídeos sexuals al seu lloc de treball

Tot apunta a què els vídeos van ser compartits sense el consentiment del cirurgià, com a venjança.
Imatge d'arxiu | Cedida

 

El passat divendres es donava a conéixer el cas d'un cirurgià maxil·lofacial valencià, L.S., que va ser acomiadat després de descobrir-se uns vídeos pornogràfics que el cirurgià havia gravat, on apareixia ell mateix amb altres companyes en els banys d'un centre mèdic on treballava.

Segons ha informat el diari El Español, L.S. era un cirurgià amb reputació, que després d'estudiar medicina a València va començar a treballar en l'Hospital La Fe. Temps després va obrir la seua primera clínica, també a València, per a acabar construint després un grup clínic dental amb altres cinc centres en altres ciutats.

Més endavant va optar per vendre les clíniques però va continuar treballant allí com a cirurgià. A més, també continuava la seua activitat professional a la Fe. Mentrestant, havia anat adquirint reputació i prestigi, i s'havia introduït dins el món de la vela, on va arribar a competir amb el rei Felip VI.

Segons planteja El Español, tota aquesta brillant carrera ha començat a enfonsar-se després que la setmana passada eixiren a la llum els vídeos de contingut sexual explícit on el cirurgià apareixia amb unes companyes.

A partir del moment en què els fets s'han conegut, s'han produït un seguit de fets, entre els quals està l'acomiadament de L.S. del seu lloc de treball (de diverses clíniques segons El Español), així com les denúncies del cirurgià i les altres persones afectades pels vídeos, per tal que s'investigue l'enviament massiu dels vídeos.

Fins a tres vídeos de caràcter sexual compartits massivament

Els vídeos de contingut sexual van ser enviats, segons sembla, a totes les dones de l'agenda del mòbil de L.S. El cirurgià ha assegurat que els vídeos no van ser enviats per ell, i que es tracta d'algun tipus de venjança cap a ell. S'investiga qui i com va poder enviar els continguts des del seu telèfon. També s'ha parlat d'un possible ressentiment de tipus amorós per part d'alguna dona.

El material enviat, que va arribar inicialment a les dones de l'agenda del cirurgià, i després es va fer viral arribant a milers de persones, està format per fins a tres vídeos amb contingut sexual.

En almenys un d'ells l'afectat apareix mantenint relacions sexuals explícites en un habitacle previ al quiròfan. Aquesta situació ha generat un gran escàndol, ja que una zona com aquesta ha d'estar totalment asèptica, lliure de qualsevol germen que puga provocar infeccions que des d'aquest espai puguen introduir-se al quiròfan i afectar al pacient.

El Español apuntava, així mateix, que entre el material distribuït apareixien imatges on el cirurgià anava vestit amb indumentària pròpia de l'Hospital la Fe, motiu que, a més de la qüestió de l'avantquiròfan, hauria propiciat l'acomiadament de L.S.

De moment el cas continua obert, i s'investiga qui hauria compartit els continguts i amb quina finalitat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"DIA DE LA DONA: Multitudinària manifestació a València" "ATENCIÓ: Bioparc crearà a València "el millor parc aquàtic de la península" en 2021"