ÚLTIMA HORA

😷 CORONAVIRUS: Espanya no registra morts per primera volta des de l'inici de la pandèmia

L'univers Harry Potter inunda València amb rèpliques a gran escala repartides per la ciutat

Tots els que visiten les peces podran participar en un sorteig per a guanyar una entrada doble per al Fan Day de 'Harry Potter
La Nimbus de Harry Potter en la Plaça de Bous | València Diari

 

 
Rèpliques a gran escala de peces i personatges icònics de les pel·lícules de Harry Potter han aparegut en el matí d'aquest dijous a València com a anticipació de l'exposició sobre el famós mag que s'inaugurarà el pròxim 13 d'abril a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

Les escultures se situen en cèntriques localitzacions de la capital per un temps limitat. Així, el Barret Seleccionador de Hogwarts, de tres metros d'altura, estarà situat al costat del llac nord de la Ciutat de les Arts, mentre que la Nimbus 2000, la primera granera de Harry Potter, se situa al costat de la Plaça de Bous.

 

També es reparteixen per diversos emplaçaments rèpliques de Dobby, l'elf domèstic de la família Malfoy, que va aconseguir la seua llibertat amb l'ajuda de Harry Potter, en la Plaça del Mercat; Andana 9, l'andana oculta de King's Cross des del qual els estudiants agafen el Hogwarts Express, en la Plaça dels Pinazo; i el Monstruós Llibre dels Monstres, al voltant del Mercat de Colón.

 

Tots els que visiten les peces podran participar en un sorteig per a guanyar una entrada doble per al Fan Day de 'Harry Potter: The Exhibition' el 12 d'abril. Per a participar en el sorteig, els fans hauran de pujar abans del 10 d'abril de 2019 una foto al seu compte d'Instagram on surten amb una de les cinc escultures amb l'Etiqueta #EsculturasHarryPotterExpo i esmentant a @harrypotterexpospain.

 

Els guanyadors, que se seleccionaran de forma aleatòria, podran ser els primers a veure l'exposició abans de la seua obertura i assistir a un exclusiu Q&A amb James i Oliver Phelps, els actors que van interpretar a Fred i George Weasley en les pel·lícules de Harry Potter.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!