L'actriu que interpreta Nymphadora Tonks també estarà a la inauguració de l'exposició de Harry Potter a València

L'actriu Natalia Tena s'unirà el pròxim 11 d'abril a James i Oliver Phelps a l'acte de presentació de l'exposició de Harry Potter.
Imatge del personatge de Nymphadora Tonks (Natalia Tena) | Cedida

L'actriu Natalia Tena s'unirà a l'acte de presentació de l'exposició de Harry Potter que s'inaugurarà en el Museu de les Ciències de València. Així, la intèrpret -que dóna vida a Nymphadora Tonks en les pel·lícules de la saga i també a Osha en 'Joc de Trons'- s'unirà el pròxim 11 d'abril a James i Oliver Phelps (Fred i George Weasley en els films del famós mag) en l'esdeveniment d'obertura.

'Harry Potter: The Exhibition' torna a Espanya aquesta primavera, per a oferir als fans "una altra oportunitat per a veure alguns dels icònics escenaris de les pel·lícules". El museu situat a la Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà l'exposició a partir del 13 d'abril.

En 2017, l'exposició va obrir les seues portes a Madrid, on va rebre a més de 460.000 visitants durant 4 mesos. Després d'aquest èxit, València serà la segona parada espanyola dins del Tour europeu i l'única ciutat que albergarà l'exposició al país en 2019, destaquen els responsables de la selecció en un comunicat.

En col·laboració amb Warner Bros. ConsumerProducts, GES Events ha creat aquesta exposició experiencial de 1.500 metres quadrats, en la qual els visitants podran admirar en primera persona, centenars d'objectes i artefactes utilitzats en les pel·lícules de Harry Potter, gaudir dels escenaris inspirats en els decorats de la filmografia, i sorprendre's amb l'increïble treball manual i artístic que s'amaga després del vestuari, l'attrezzo i les criatures fantàstiques originals de la pel·lícula. SoldOut i Encore s'han associat amb GES per a presentar l'exposició a València.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Apunyalen a un home en una baralla per un deute de 10 euros a València" "ATENCIÓ: S'extrauen 5.000 tones de tovalloletes i residus del col·lector de València"