Les platges de València tornen a la normalitat aquesta setmana després del temporal

Diversos operaris i equips amb maquinària han treballat aquests dies per recueprar la normalitat a les platges.
Imatge de les tasques dels operaris a les platges de València | Ajuntament de València

 

Les platges de València tornaran a estar "en condicions" al llarg d'aquesta setmana després del temporal de pluges, després del treball de l'Ajuntament de València, a través de la delegació de Residus Sòlids, que aquest dimarts, per cinqué dia, realitzava labors de neteja de les platges de la ciutat per a deixar-les "completament llestes i a punt".

 

El consistori explicava en un comunicat que a les platges del Cabanyal i la Malva-rosa, des del dia 19 fins al 22, havien treballat onze operaris i tres equips amb màquines cada matí, i tres operaris i un equip amb màquina cada vesprada; mentre que a la platja de Pinedo i el Saler havien treballat 14 operaris i cinc equips amb màquines.

 

En aquest sentit, puntualitzava que a aquestes brigades s'havien sumat aquest dimarts quatre màquines a les platges de Cabanyal i Malva-rosa i dos a les platges de Pinedo i el Saler. En aquestes últimes, detallava, preveuen que aquest dimecres estiga "tot en ordre", i en la Malva-rosa i el Cabanyal es té la previsió de continuar treballant fins al dijous.

 

D'altra banda, quant a la gestió dels arbres i dels parcs i jardins, hi ha hagut dos brigades al carrer per a fer front als 193 avisos a bombers, 101 actuacions en arbres de la ciutat i en deu palmeres, en coordinació amb bombers i amb deu treballadors de l'Organisme Autònom Municipal Parcs i Jardins (OAM).

 

Així mateix, apuntava que gràcies a la instal·lació d'estructures de suport i tutoritzat per part dels tècnics de Parcs i Jardins, s'havien salvat del temporal un total de 15 arbres.

 

A més, el consistori tornava a obrir aquest dimarts tots els parcs i jardins de la ciutat després d'haver revisat el correcte estat d'ells. En aquest sentit, la regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, agraïa als treballadors el seu "intens treball" durant els dies de temporal de Setmana Santa: "Gràcies a ells la ciutat ha pogut tindre un funcionament sense afeccions greus. Tot ha funcionat de manera correcta", destacava.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!