Roben la caixa forta de l'habitació d'hotel d'un empresari a València fent-se passar per ell

Els lladres van arrancar i furtar la caixa forta de l'habitació i es van emportar algunes peces de roba.
A hores d'ara s'investiguen els fets per a trobar als lladres | Cedida

 

El passat dijous es produïa un robatori en un hotel de València, en el qual un home va accedir a l'habitació on s'allotjava un empresari fent-se passar per ell. Posteriorment, amb l'ajuda d'altre home, van arrancar i furtar la caixa forta de l'habitació i es van emportar algunes peces de roba.

 

L'empresari, que procedia dels Emirats Àrabs, estava a València participant en Cevisama, el Saló Internacional de la ceràmica, bany i pedra natural. Segons sembla, mentre l'home estava en aquesta cita empresarial, un dels lladres es va dirigir a l'hotel i en recepció es va fer passar per ell, aportant les seues dades. Així, va demanar un duplicat de la targeta que obria l'habitació, ja que havia perdut la seua.

 

Posteriorment, altre home va acudir a l'hotel i entre els dos van dur a terme el robatori, arrancant per complet la caixa forta de l'habitació. Els lladres van utilitzar guants per a no deixar cap empremta.

 

Dos hores després es va descobrir el robatori i es va donar avís a la Policia Nacional. Els lladres es van emportar un valor de vora 3.000 euros en metàl·lic, en euros i en dírhams, moneda dels Emirats Àrabs, així com algunes peces de roba de marca. Ja ha sigut oberta una investigació per part de la Policia Nacional amb l'objectiu d'identificar i detindre als autors dels fets.

 

Robatori a Daddy Yankee en un hotel de València

El passat 7 d'agost de 2018 el cantant porto-riqueny Daddy Yankee va viure un cas semblant, en patir un robatori per part d'algú que es va fer passar per ell a l'hotel on s'allotjava.

 

El cantant va denunciar que havia patit un robatori en un hotel situat a l'avinguda Corts Valencianes a València, on s'allotjava perquè tenia una actuació al Latin Fest 2018, celebrat a la ciutat. Entre el botí que es va emportar el lladre, fent-se passar per l'artista, hi havia diverses joies i diamants que es guardaven en la caixa forta de diverses habitacions.

 

El lladre va eludir les mesures de seguretat i mitjançant l'ajuda d'un empleat de l'hotel, el qual es va creure que era el cantant, el va dirigir fins a la caixa forta, emportant-se un botí valorat en dos milions d'euros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!