València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

S'origina un incendi en una pizzeria de València després de cremar-se una fregidora

L'establiment va ser desallotjat ràpidament, i efectius de bombers dels parcs Nord i Sud de València van acudir per a extingir les flames.
Imatge de l'establiment afectat | Google Maps

 

Aquest dimarts de vesprada s'originava un incendi en una pizzeria de la ciutat de València, segons informava el diari Las Provincias.

 

El foc, que es va produir al voltant de les 19.15 hores de la vesprada, va començar en una fregidora, que es va cremar i va començar a omplir de fum tot l'establiment, situat en l'avinguda Doctor Peset Aleixandre de la capital.

 

L'establiment va ser desallotjat ràpidament, i efectius de bombers dels parcs Nord i Sud de València van acudir per a extingir les flames. Així mateix, es van personar en el lloc del succés efectius de Policia Local.

 

Afortunadament, no es va haver de lamentar cap dany personal.

 

S'origina un incendi en una embarcació al port d'Oliva

Aquest dimarts de matí s'originava un incendi en una embarcació en el port d'Oliva, a la comarca de la Safor, segons informava el Consorci Provincial de Bombers de València.

 

Les flames es van originar en les bateries de l'embarcació, que estava atracada en el port. Per a extingir el foc es van mobilitzar efectius de bombers del Consorci, procedents dels parcs d'Oliva i Gandia. L'incendi no va afectar a altres embarcacions del voltant.