Tanca les seues portes el Bulevard Austria de València a l'espera de convertir-se en un nou Zara

El centre comercial ubicat en el centre de la capital del Túria finalitzava la seua activitat comercial després de vint anys.
Imatge d'arxiu del Bulevard Austria | Cedida

 

Aquest cap de setmana el Bulevard Austria tancava les seues portes. El centre comercial ubicat en el centre de la capital del Túria finalitzava la seua activitat comercial després de vint anys.

 

La Galeria Comercial Don Juan de Austria, conegut com a Bulevard Austria, i dirigida pel grup AZA, va ser en el passat un espai amb moviment constant en les seues tendes. Des de la seua obertura l'any 1998, va albergar tota classe de tendes de roba, joguets o complements, així com un gimnàs. L'edifici, de tres plantes, també acollia comerços que de forma estacional obrien les seues portes al centre.

 

No obstant això, des de fa temps s'havia anat registrant un descens de l'activitat i del número de tendes ubicades en aquest espai. Les dos últimes tendes en tancar les seues portes a Bulevard Austria ho van fer aquest cap de setmana. Es tractava d'una tenda de calçat i altra de cosmètics.

 

Així, només queda en marxa una tenda de roba de Stradivarius (grup Inditex) que pel fet de tindre un accés independent al del centre comercial, continuarà oberta. A partir d'ara, s'ha projectat un nou ús comercial per a l'espai, vinculat justament al grup Inditex, ja que s'instal·larà un Zara que pretén convertir-se en centre neuràlgic de l'empresa a València. El pròxim pas serà la reforma de l'espai.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!