València instal·larà lletres gegants amb el nom de la ciutat davant l'Hemisfèric

El cartell estarà format per lletres d'1,8 metres d'altura i 0,4 metres d'ample.
La Ciutat de les Arts i les Ciències de València | EFE

 

La ciutat de València instal·larà el nom de la ciutat en lletres gegants en la zona de la Ciutat de les Arts i les Ciències. La iniciativa té com a objectiu la promoció turística, i busca aprofitar la visibilitat que té la zona.

 

El cartell, format per lletres d'1,8 metres d'altura i 0,4 metres d'ample, quedarà situat enfront de l'edifici de l'Hemisfèric. Aquestes lletres tindran llum led, permetent que puguen ser visibles i destaquen també de nit. L'acció parteix d'un conveni de col·laboració entre la Ciutat de les Arts i les Ciències i la Fundació Turisme València.

 

La ubicació escollida es relaciona amb la iconicitat que els edificis de les Arts i les Ciències tenen de cara a reconéixer la imatge de València ràpidament, així com la facilitat per accedir a la zona i la seua connexió amb el conjunt de la ciutat. Així, la instal·lació d'aquestes lletres buscarà incentivar el moviment a les xarxes socials, a través de compartir imatges junt al cartell, i en conseqüència, fomentar la promoció turística en l'exterior.

 

Aquest tipus de cartells són un element present en altres ciutats, com és el cas de Vitòria. A la plaça de la Virgen Blanca de la ciutat es torba un cartell on figura el nom 'Vitoria Gasteiz!' amb lletres grans, instal·lat per a commemorar que la ciutat va ser "European Green Capital 2012-2013". Aquest punt sol ser un lloc de parada habitual per a turistes i visitants, que immortalitzen amb fotografies al costat del cartell el seu pas per la ciutat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!