Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

València torna a il·luminar els monuments dels seus barris i pobles, que estaran encesos "tots els dies"

Leer en español

L'Ajuntament de València il·luminarà "tots els dies durant tot l'any" un total de 55 monuments dels barris i pobles de la ciutat, a través d'un sistema "més eficient" que funcionarà des de la nit d'aquest dilluns, per a "posar en valor moltes de les places i carrers" fora del cor de la capital del Turia. D'aquests enclavaments, 43 estaven apagats des de 2013. 

  

Seran 55 els enclavaments que a partir d'aquest dilluns compten amb il·luminació ornamental, com la Dama Ibèrica; els campanars de Massarrojos, Benifaraig i Borbotó; les estàtues de Jaume I i el Cid; el Parotet; l'Església de la Torre; la Facultat de Medicina de la Universitat de València; la Creu Coberta; el Portal de la Valldigna i Lo Rat Penat, entre altres monuments. 

  

S'amplia l'horari 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

❗Notícia en ampliació. La redacció de València-Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris