El circuit Ricardo Tormo tornarà a disfrutar del Ferrari Challenge

La competició tindrà dos carreres que se celebraran tant en la jornada del dissabte com en la del diumenge
Circuit Ricardo Tormo a Xest | Cedida

 

El circuit Ricardo Tormo acollirà la segona cita del Ferrari Challenge Europa els dies 30 i 31 de març, que torna al traçat valencià dos anys després que acollira l'última cita d'aquest certamen.

La competició tindrà dos carreres que se celebraran tant en la jornada del dissabte com en la del diumenge, una del trofeu Pirelli per als pilots que acrediten un palmarés i una altra de la Copa Shell per als denominats Gentlemen Drivers.

Mor un jove pilot de només 14 anys al circuit de Jerez

Tragèdia i consternació absoluta al món del motociclisme espanyol. Marcos Garrido Beltrán, un jove pilot de només 14 anys i nascut a Rota, perdia la vida aquest diumenge en una carrera de la categoria Supersport 300 del Campionat d'Andalusia.

Segons informava la Federació Andalusa de Motociclisme, el jove va patir una caiguda doble entre les corbes 2 i 3 (Michelin). Per desgràcia, una altra motocicleta es va veure involucrada en l'accident i va passar per damunt del jove motorista. A continuació es va parar la competició perquè els serveis d'Emergències pogueren actuar i portar a l'hospital al jove motorista i un altre company, un xic de Madrid, que també havia resultat ferit. Per desgràcia, després de ser traslladat a l'Hospital General de Jerez, Marcos Garrido moria a causa de les lesions. 

Morts similars en el món del motor

La mort del jove pilot recorda, per les circumstàncies, a la de Marco Simoncelli, l'octubre de 2011, quan Valentino Rossi li va passar per damunt després de caure a l'asfalt. També cal destacar el cas de Luis Salom, l'últim professional que havia perdut la vida fins al moment, que va patir un accident en una competició en el Circuit de Montmeló en juny de 2016. 

També cal recordar a Bernat Martínez i Daniel Rivas, que juntament amb Marcos Garrido i Luis Salom són els quatre pilots espanyols que han perdut la vida en un circuit durant aquesta dècada. Martínez i Rivas van morir en un accident al circuit californià de Laguna Seca durant el circuit de MotAmérica AMA.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'ALTRA CARA DE LA MONEDA: Els fallers critiquen la mala gestió de l'Ajuntament" "ATENCIÓ: Detenen un jove de 21 anys per agredir a la seua parella davant del seu fill"