Construïxen un carril bici en una rotonda al barri de Sagunt

La foto ha sorprés a tots els ciutadans i ràpidament ha volat a través de les xarxes socials
Carril bici que s'està fent a una rotonda de València | Cedida

 

Continuen els problemes i la polèmica en els carrils bici que s'estan fent a València. Esta vegada, la polèmica s'ha originat en el barri de Sagunt després de trobar-se amb un carril bici en una rotonda que connecta Primado Reig, Peset Aleixandre i l'Avinguda Constitució de València. La foto ha sorprés a tots els ciutadans i ràpidament ha volat a través de les xarxes socials, ja que sembla incomprensible que vagen a posar un carril bici en la rotonda d'esta manera, pel simple fet que pareix un perill per a la circulació, ja que els ciclistes han de creuar per pràcticament pel mig de la rotonda per a poder passar a l'altra banda. 

Oberts el carril bici del Pont de Campanar i el d'Avinguda Suècia de València, que s'allargarà fins a Primado Reig

 

L'eix ciclista de 850 metres que uneix el Pont de les Flors amb l'avinguda Blasco Ibáñez per General Gil Dolz i l'avinguda Suècia, i el vial de 215 metres que uneix avinguda Maestro Rodrigo amb Petxina pel Pont de Campanar, s'han obert al públic aquest dilluns al matí, segons ha informat l'Ajuntament, que a més ha avançat que el d'avinguda Suècia continuarà fins a Primado Reig.

L'eix ciclista General Gil Dolz-Avenida Suècia, sobre calçada, bidireccional i segregat, se situa en el lateral esquerre en el sentit del trànsit motoritzat i «suposa una millora de l'itinerari per als vianants en situar un nou pas de vianants a l'altura del carrer Micer Mascó r i una de les entrades a l'estadi de Mestalla», han assenyalat des del consistori.

També ha suposat el desplaçament del pas ja existent en Blasco Ibáñez -entre avinguda Suècia i Gascó Oliag- que permet ara un recorregut recte, tant per a ciclistes com per a vianants, a l'hora de travessar l'avinguda Blasco Ibáñez.

En Avinguda Suècia sentit Albereda, es mantenen els dos carrils de circulació de Blasco Ibáñez al carrer Arts Gràfiques, encara que l'esquerre passa a ser d'ús exclusiu per a l'accés a l'aparcament del Mestalla. Mentre que entre els carrers Arts Gràfiques i Misser Mascó  es queda un carril lliure, igual que entre els carrers Doctor Juan Reglá i Micer Mascó  sentit avinguda Blasco Ibáñez.

Segons ha avançat el regidor de Mobilitat Sostenible Giuseppe Grezzi, el servei de Mobilitat «ja té previst i dissenyat completar aquest eix per a bicicletes i vehicles de mobilitat personal fins a l'aulari de la Universitat de València (UV) emplaçat al carrer Gascó Oliag on connectarà amb el futur eix ciclista de Primacial Reig».

Aquesta actuació, que es realitzarà una vegada es renove l'asfaltat de Gascó Oliag per part del servei de manteniment d'Infraestructures, comportarà una millora també de la mobilitat per als vianants amb la creació d'un nou encreuament semaforizado en l'encreuament de l'Avinguda Menéndez Pelayo i Gascó Oliag entre l'Aulari i la Clínica Odontològica de la UV.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Casual Hoteles obrirà cinc hotels a Espanya i farà el salt a Portugal" "ATENCIÓ: Els pediatres de València denuncien la seua situació actual"