ÚLTIMA HORA

🚨😷 CORONAVIRUS: Confirmats 3 casos més en la Comunitat Valenciana

El fort vent provoca el tancament dels parcs de València i 11 incidències nocturnes a la província

Les ratxes de vent superen els 100 quilòmetres per hora en molts punts de la Comunitat Valenciana
Imatge d'un dels parcs tancats per l'Ajuntament de València | Ajuntament de València

 

 

L'Ajuntament de València ha acordat aquest dissabte el tancament de tots els parcs i jardins de la ciutat davant el fort vent, que ha provocat durant la nit un total d'11 incidents a la província, la majoria per caiguda d'arbres.

 

Els parcs i jardins de la capital que estiguen voltats amb mur romandran tancats al públic durant tota la jornada davant l'avís per vent decretat per l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), informa el consistori en el seu compte de Twitter.

 

Des de l'Ajuntament també aconsellen a la ciutadania extremar la precaució als carrers arboladas de València pel risc derivat del vent sobre els arbres.

 

A conseqüència de les fortes ratxes, el Consorci Provincial de Bombers de València ha atés 11 incidents relacionats amb el vent des de les 23 hores d'aquest passat divendres.

 

La majoria de les incidències s'han degut a caiguda d'arbres, però també al despreniment d'un carpa o una canaleta, en les localitats valencianes de Gandia, Catarroja, La Canyada (Paterna), Burjassot, Cullera, Montcada, Torrent, Llombai, l'Olleria i Aiora.

 

La passada jornada es van registrar ratxes de fins a 84 quilòmetres per hora en l'aeroport de Manises (València), 81 a Vilafranca del Cid (Castelló), 75 a Utiel (València), 73 a Xàtiva (València), 71 a Llíria (València), 66 a Montanejos (Castelló) i 63 a Pego (Alacant), amb dades de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) fins a les nou de la nit del divendres.

 

En el matí de hui s'han registrat ratxes de vent superiors a 100 quilòmetres per hora en molts llocs de la Comunitat Valenciana

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!