ÚLTIMA HORA

😷 CORONAVIRUS: Espanya no registra morts per primera volta des de l'inici de la pandèmia

Harry Potter arriba a València amb forma d'exposició a partir del 13 d'abril

L'exposició comença amb un viatge per les escenes favorites de les pel·lícules de Harry Potter
Imatge d'arxiu de Harry Potter | Cedida

 

Harry Potter, The Exhibition arriba a València el 13 d'abril i es podrà visitar en el Museu de les Ciències. Comença el compte enrere per a disfrutar de l'univers potterià en la terreta. D'esta manera València es convertix en la segona ciutat espanyola a acollir este esdeveniment, per darrere de Madrid, on es van registrar 460.000 visites en els quatre mesos que va durar l'exposició «Harry Potter, The Exhibition».

Els fans de l'univers màgic creat per J. K. Rowling tindran l'oportunitat de visitar esta mostra a València, l'única ciutat espanyola dins del tour europeu 2019. Es podrà visitar l'exposició potteriana des del 13 d'abril en el Museu dels Cienciès. "Estem molt feliços de continuar formant part del tour europeu de 'Harry Potter: The Exhibition' portant l'exposició a València. Després de veure als fans a Madrid, havíem de tornar a Espanya", ha afirmat Pascal Bernardin, de Encore.

En col·laboració amb Warner Bros. ConsumerProducts, GES Events ha creat esta mostra experiencial que comptarà amb 1.500 metres quadrats, on els fans podran admirar centenars d'objectes i artefactes utilitzats en les pel·lícules de Harry Potter, disfrutar dels escenaris inspirats en els decorats de la filmografia i sorprendre's amb l'increïble treball manual i artístic que s'amaga darrere del vestuari, l'atrezzo i les criatures fantàstiques originals.

Recorregut per Harry Potter: The Exhibition 

Des del moment en què els visitants entren en ‘Harry Potter: The Exhibition’ se submergixen de ple en l'univers de Harry Potter. Un membre de l'exposició dona la benvinguda als visitants i selecciona a alguns afortunats per a formar part de la seua casa favorita en Hogwarts. A continuació, els guia perquè inicien el seu recorregut a l'exposició que comença amb un viatge per les escenes favorites de les pel·lícules de Harry Potter.

Els visitants podran disfrutar d'una exclusiva audioguía amb detalls sobre el 'making of' de les pel·lícules, comentaris dels productors i dels dissenyadors de vestuari, attrezzo i criatures màgiques de la saga. S'inclouen a més diversos elements interactius: els visitants podran entrar en l'àrea de Quidditch i llançar una pilota Quaffle; extreure una Mandràgora d'un test en la classe d'Herbología; i fins i tot recórrer la cabanya de Hagrid i asseure's en la seua gegantesca butaca.

Per a garantir una experiència satisfactòria i una còmoda visita, l'accés a l'exposició s'organitza en franges de mitja hora. L'última passada es realitzarà una hora i mitja abans del tancament. Sold Out i Encore s'associen amb GES per a presentar l'exposició a València. Des de la seua reeixida estrena en el Museu de Ciència i Indústria de Chicago en 2009, l'exposició s'ha presentat en importants institucions culturals i d'entreteniment i en museus de ciutats de tot el món, incloent Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sydney, Singapur, Tòquio, Colonia, París, Xangai, Brussel·les, Madrid, Milà i Berlín. Des d'aleshores, ha rebut més de 5 milions de visitants.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!