València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Més de 8 quilòmetres de retencions a l'A-7 a Riba-roja a causa d'un accident

Les retencions afecten del punt quilomètric 334 a 326 creixent, segons ha informat la DGT.
Imatge de la situació a l'A-7 aquest matí | DGT

 

Fins a 8 quilòmetres de retencions s'han registrat a primera hora del matí d'aquest dimecres a l'autovia A-7, a l'altura de Riba-Roja del Túria, a causa d'un accident de trànsit. De moment es desconeixen les causes del sinistre.

 

La Direcció General de Tràfic (DGT) ha informat a través del seu compte de Twitter de les retencions, que afecten del punt quilomètric 334 a 326 creixent.

 

 

Així mateix, el matí està sent complicat a les carreteres de l'àrea metropolitana de València, on es registren altres embussos.

 

Entre ells trobem una retenció de 2 quilòmetres a la N-220 a l'altura de Manises, del punt quilomètric 2 a 0 creixent.

 

 

També es registren retencions de 2 quilòmetres a Burjassot, a la CV-35, del punt quilomètric 3 al 5 decreixent. En aquesta mateixa carretera, també en sentit decreixent, es registrava 1,5 quilòmetre de retenció a Paterna (punt quilomètric 10,5 a 12 decreixent).

 

 

Altres 2 quilòmetres de retencions es comptabilitzen a la CV-36 a valència, del punt quilomètric 0 a 2 decreixent.

 

 

Així mateix, altres carreteres registren un quilòmetre de retencions, com la CV-30 a Paterna (punt quilomètric 0 a 1 decreixent); l'A-3, a l'altura de València (punt quilomètric 352 a 351 creixent); o el Carrer Sant Vicent direcció València (punt quilomètric 5 a 6 decreixent).

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!