Renfe programa en Falles la circulació de trens de rodalies durant les 24 hores

En períodes de falles els desplaçaments s'incrementen fins a un 60 per cent
Tren de Renfe | Cedida

 

Renfe programa la circulació de trens de rodalies durant les 24 hores, des de la nit del dia 15 de març fins a la matinada del dia 20, per cinc línies del nucli de València. Dins de la campanya especial dissenyada per la companyia, circularan un total de 2.544 trens de rodalies durant la setmana fallera.  La companyia ha programat 193 trens especials nocturns que s'afigen a l'oferta habitual de Rodalies. A més dels trens especials, tant diürns com nocturns, l'oferta habitual es veurà duplicada a causa que la majoria dels servicis de rodalies circularan en doble composició. 

  

  

  

La zona blava serà gratuïta durant les falles

Bones notícies per als veïns de València i per a tots aquells que volen visitar la capital durant estes Falles. Des d'este dilluns 11 de març, la zona blava queda suspesa fins al 20 de març a les 09.00 del matí. Qualsevol persona podrà aparcar gratuïtament el seu vehicle fins a l'últim dia de les falles, ja que desenes de carrers queden tallats a causa de la plantà i de les carpes que es munten per tota la ciutat, les quals provoquen que no es puga circular i aparcar amb comoditat per València.

Així i tot, es recomana utilitzar el transport públic per a desplaçar-se per la ciutat del Túria, ja que la setmana de falles és un 'kaos' agafar el cotxe propi degut a l'afluència de gent.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!