Retencions quilomètriques a les carreteres valencianes per la pluja i un accident

Les condicions meteorològiques estan provocant retencions de fins a 8 quilòmetres en diverses carreteres.
Imatge de la carretera V-30 aquest matí de dilluns | DGT

 

Aquest matí s'ha produït un accident en la carretera CV-30, a l'altura de València, que ha obligat a tallar a primera hora del dia aquesta via.

 

 

L'accident, del qual es desconeixen de moment les causes i si ha generat danys personals, s'ha registrat al voltant de les 7.30 hores del matí, en la CV-30 a valència, en sentit Ronda Nord. A causa d'aquest, s'ha produït durant un temps el tancament total d'aquesta via en el seu enllaç amb la Ronda Nord, del punt quilomètric 1,5 a 1 creixent.

 

La Direcció General de Tràfic també està informant al llarg del matí de retencions quilomètriques en diferents vies de la Comunitat, a causa de la pluja i les condicions meteorològiques, que estan dificultant el trànsit i afectant a la fluïdesa de les carreteres.

 

Així, estan registrant-se 8 quilòmetres de retencions a la V-30 a Quart de Poblet, entre els punts quilomètrics 11 i 3 creixent; i altres 8 quilòmetres de retencions a l'autovia A-7, al seu pas per Paterna, del punt quilomètric 324 a 332 decreixent.

 

 

 

A la carretera V-21 a Alboraia també hi ha retencions de 5 quilòmetres, del punt quilomètric 16 a 11 creixent, mentre que a la CV-30 es registren 4 quilòmetres més d'embussos, del punt quilomètric 0 a 4 decreixent, a Paterna.

 

 

 

Altres vies també estan patint retencions, com la CV-35, que compta amb 3 quilòmetres de retencions a Paterna, o la V-31 que compta amb 3 quilòmetres d'embús a Silla i 1 quilòmetre a Sedaví.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!