Detenen a un home armat que amenaçava de matar a la seua dona a Benimàmet

Els policies es van desplaçar al lloc, sent rebuts per un home armat amb una destral i un matxet de grans dimensions, el qual les esgrimia de manera amenaçadora

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home armat, de 33 anys i d’origen espanyol, que amenaçava de matar a la seua dona. Va rebre als agents empunyant una destral i un matxet, negant-se en múltiples ocasions a llançar les armes al sòl. La Unitat de Prevenció i Reacció (UPR) va aconseguir reduir-ho i desarmar-ho en un moment de descuit. Gràcies a l’eficaç actuació policial, la dona no va sofrir cap lesió.

Els fets van ocórrer el passat set d’abril a la tarda, quan un indicatiu de seguretat ciutadana va ser requerit per la Sala 091 a un domicili de la pedania de Benimàmet, després de rebre la trucada d’un home que manifestava haver-li disparat amb una arma de foc a la seua dona, però que havia fallat, amenaçant de matar-la si no acudien a detenir-li.

Immediatament, els policies es van desplaçar al lloc, sent rebuts per un home armat amb una destral i un matxet de grans dimensions, el qual les esgrimia de manera amenaçadora, sent comminat a llançar les armes al sòl. Davant la negativa la seua negativa, els agents van desenfundar les seues armes reglamentàries, avisant per segona i tercera vegada que deposés la seua actitud, fent cas omís als requeriments.

Seguidament i davant la situació de perill, van acudir en suport agent de la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR) de la Policia Nacional, els quals van aconseguir reduir i desarmar a l’agressor en un moment de descuit.

Una vegada detingut, els agents van comprovar l’estat de salut de la dona la qual es trobava il·lesa i fora de perill, evitant amb la ràpida actuació policial que este individu complís les seues amenaces.

L’arrestat, amb antecedents policials, va passar a la disposició de l’autoritat judicial com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l’àmbit familiar i atemptat contra agent de l’autoritat.

ÚLTIMES NOTÍCIES