Sis ferits en un accident de trànsit a Sagunt

Sis persones han resultat ferides de diversa consideració en un accident de trànsit ocorregut en la carretera CV-317, a l’altura del terme de Sagunt en direcció  Canet d’en Berenguer.


Rebre les notícies de València Diari

En l’accident s’han vist involucrats un tot terreny i un turisme que han xocat frontalment. Una jove de 20 anys, que presentava politraumatisme i ha sigut estabilitzada després de diverses maniobres, ha hagut de ser evacuada en un helicòpter medicalitzat fins a l’hospital La Fe de València. A més, els bombers han hagut d’intervenir per a procedir a l’excarceració d’un adult i un menor que havien quedat atrapats en el turisme. Segon informen els bombers, aquestes tasques que han resultat molt costoses per l’estat en el qual ha quedat aquest vehicle després del xoc.

Fins allí han acudit bombers de Sagunt i Pobla de Farnals, amb sergent de Sagunt, i els mitjans sanitaris s’hi han fet càrrec del conjunt d’afectats en aquest accident. També s’han desplaçat dues dotacions de la Policia Local de Sagunt, dues de la Guàrdia Civil, una de la Policia Local de Canet i dues més de bombers.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies