L’Ajuntament de Burjassot celebra el sorteig del Dia del Pare 2021

Sorteig del dia del pare
Sorteig del dia del pare

 

Este dimarts s’ha celebrat, en el Mercat Municipal L’Almara de Burjassot, en la comarca de l’Horta Nord (València), el sorteig del Dia del Pare 2021, amb el que els comerciants han volgut celebrar esta data tan assenyalada en el calendari de març.

 

Amb la presència de Rosa Coca, regidora de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Burjassot i de Maria Dolores Bueno, presidenta dels comerciants de L’Almara, dos xicotetes mans innocents han sigut les encarregades d’extraure les paperetes amb els noms dels guanyadors d’una urna literalment abarrotada de participacions.

 

D’esta forma, la persona agraciada amb el primer premi, una televisió intel·ligent, ha sigut Julia García, veina de la localitat. El segon premi, una tauleta electrònica, ha sigut per a Concha Hurtado mentres que el tercer premi, un telèfon intel·ligent ha sigut per a Agripina Pérez. Finalment, com quatre premi, s’han sortejat cinc polseres d’activitat que han recaigut en Maria Carmen Pérez, José (no constava el cognom, encara que sí el seu contacte), Vicente Nadal, Chelo Valero i Irene Gallego.

 

El lliurament dels premis als guanyadors tindrà lloc este dijous que ve, 18 de març, cap a les 12:30 hores, en el propi mercat municipal.