Es confirma l’esperat: Arenal Sound cancel·la la seua edició per segon any consecutiu

Compartir:

 

Els “sounders” es queden si festival per segon any consecutiu. Un secret a veus que semblava estar encara pendent d’una confirmació per part dels organitzadors que ha arribat hui.

 Així, un comunicat oficial emés a través de les seues xarxes socials l’organització de l’Arenal Sound explica que “molt al nostre pesar no ens podrem trobar amb els nostres volguts sounders”.

 

No obstant això, també emplaça a la nova convocatòria que serà del 2 al 7 d’agost de 2022 a la platja de Borriana i amb un cartell, segons indiquen, que pretén ser “inoblidable”.

De fet, per a la confecció d’eixe cartell, la mateixa pàgina web de l’organització proposa una votació per a votar quins artistes prefereixen els frustrats sounders per a l’edició del 2022.

Respecte als abonaments comprats per a l’anterior edició de 2020 valdran per a l’any que ve.

En el cas de no poder acudir, es pot demanar el reembossament dels diners gastats en l’entrada des del 14 al 29 de juny.

EL MÉS LLEGIT

‘Valencians al món’ recorre el cor d’Europa: d’Àustria a Eslovàquia per la ruta del Danubi

El programa solca aquest dimecres el segon riu d’Europa, que passa per deu països.

Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Megara, a la final del Benidorm Fest 2023

Fusa Nocta, de Gandia, passa a la final del dissabte 4 de febrer, però s'acomiaden la representant alacantina, Sofia Martín, i el valencià, Aritz Arén

El salari mínim puja fins a 1.080 euros al mes en 14 pagues

El president del govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que esta pujada es realitzarà amb efectes retroactius per situar-lo en el 60% del salari mitjà espanyol

El 66% de les fosses valencianes de la dictadura ja s’han excavat i hi ha localitzades 2.166 víctimes

La Generalitat crea un nou portal de Memòria Democràtica amb un cens de víctimes i vestigis franquistes
CatalanSpanish