L’AVE entre València i Castelló, suspés del 9 de juliol al 15 d’octubre per obres

Compartir:

Adif escometrà una nova fase de les obres d'implantació de l'ample mixt (incorporant un tercer carril) en el feix de vies de l'estació de Sagunt

Adif escometrà una nova fase de les obres d’implantació de l’ample mixt (incorporant un tercer carril) en el feix de vies de l’estació de Sagunt.

L’actuació permetrà ampliar la capacitat de la infraestructura per a acollir un major nombre de trens de viatgers però obligarà a la suspensió de l’AVE entre València i Castelló del 9 de juliol al 15 d’octubre.

Amb aquesta actuació, l’estació passarà a disposar de 5 vies en ample mixt i les 2 vies d’ample convencional de connexió amb la línia Teruel-Zaragoza.

A més, es col·locaran 2.400 travesses compatibles amb el tercer carril, s’adaptaran i ampliaran les vies 4 i 6 de l’estació per a l’estacionament de trens de 750 m de longitud.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...