Una campanya valenciana de reciclatge permitix intercanviar envasos de vidre per menjar

Hi posaran 18 contenidors en València, Castelló i Alacant
El menjar anirà al Banc d'Aliments | Smartcity València

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, a través de la direcció general de Qualitat i Educació Ambiental, ha posat en marxa juntament amb Ecovidrio la campanya '1Kg de vidre per 1Kg d'Aliments', en la que s'intercanvien quilos d'envasos de vidre per quilos de menjar per al Banc d'Aliments.

Esta campanya, de caràcter social, es farà fins al 15 de desembre en Alacant, Castelló i València. L'objectiu és que per cada quilo de residus de vidre que es dipositen en el contenidor verd, Ecovidrio donarà un quilo de productes alimentosos al Banc d'Aliments.

Un total de 18 contenidors identificats amb un cartell amb la imatge de la campanya es col·locaran en les tres ciutats, amb sis contenidors en cada una d'elles. El director general de Qualitat i Educació Ambiental, Joan Piquer, ha explicat la doble vessant d'esta campanya, que ajudarà famílies que acudixen al Banc d'Aliments «per a rebre productes bàsics i de primera necessitat», a demés de fomentar el reciclatge d'envasos de vidre per part de la ciutadania.

Joan Piquer ha valorat la col·laboració de la ciutadania en este projecte de caràcter social i mediambiental, a demés d'influir en l'entorn local, sobretot en les famílies que acudixen als bancs d'aliments. El director general, d'altra banda, ha ressaltat la necessitat de reciclar els envasos de vidre com a element clau en la lluita contra el canvi climàtic.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La infermeria valenciana avisa: Vindrà una tercera ona abans de la vacuna" "URGENT: 4.981 localitats valencianes amb casos de coronavirus en els últims tres dies"