Una campanya valenciana de reciclatge permitix intercanviar envasos de vidre per menjar

Compartir:

 

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, a través de la direcció general de Qualitat i Educació Ambiental, ha posat en marxa juntament amb Ecovidrio la campanya ‘1Kg de vidre per 1Kg d’Aliments’, en la que s’intercanvien quilos d’envasos de vidre per quilos de menjar per al Banc d’Aliments.

 

Esta campanya, de caràcter social, es farà fins al 15 de desembre en Alacant, Castelló i València. L’objectiu és que per cada quilo de residus de vidre que es dipositen en el contenidor verd, Ecovidrio donarà un quilo de productes alimentosos al Banc d’Aliments.

 

Un total de 18 contenidors identificats amb un cartell amb la imatge de la campanya es col·locaran en les tres ciutats, amb sis contenidors en cada una d’elles. El director general de Qualitat i Educació Ambiental, Joan Piquer, ha explicat la doble vessant d’esta campanya, que ajudarà famílies que acudixen al Banc d’Aliments «per a rebre productes bàsics i de primera necessitat», a demés de fomentar el reciclatge d’envasos de vidre per part de la ciutadania.

 

Joan Piquer ha valorat la col·laboració de la ciutadania en este projecte de caràcter social i mediambiental, a demés d’influir en l’entorn local, sobretot en les famílies que acudixen als bancs d’aliments. El director general, d’altra banda, ha ressaltat la necessitat de reciclar els envasos de vidre com a element clau en la lluita contra el canvi climàtic.

EL MÉS LLEGIT

Menys calor, més núvols i ruixats per començar la setmana

L'inici de la setmana ens portarà més núvols, algun ruixat i les temperatures encara podrien baixar un pèl més

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor