Carlos Herrera: «S’ha de perdre la por a que et diguen feixista»

Compartir:

Carlos Herrera

Carlos Herrera: «S’ha de perdre la por a que et diguen feixista» | València Diari

 

Polèmica entrevista la que ha concedit un dels presentadors estrella de la COPE, Carlos Herrera, per al diari ‘El Mundo’. L’almeriés ha decidit tirar-se a la piscina i opinar, sense pèls en la llengua, sobre els temes amb més controvèrsia de l’actualitat, com ara la situació del procés, el —breu— temps durant el qual va ser culer, o bé sobre quines previsions té sobre el Govern de Pedro Sánchez. Amb tot, i com no podia ser d’altra manera, el presentador radiofònic ha deixat en l’aire unes quantes frases polèmiques que, segur, passaran a la posteritat.

 

«S’ha de perdre la por a que et diguen feixista»

La primera gran bomba que ha soltat l’andalús és la següent: «S’ha de perdre la por a que et diguen feixista». En este sentit, Herrera ha fet patent que «Rosa Díez explica que el dia que li diuen ‘feixista’ menys de 40 vegades, sent que ha fet alguna cosa malament. Feixistes ho som tants, ja…», lamentava el presentador.

 

‘El Mundo’, a més, posa en èmfasi que la família d’Herrera va viure durant anys en Catalunya, concretament, i segons relata el mitjà citat anteriorment, van emigrar a «la Barcelona franquista, a on va pintar la mitat del seu cor bètic de color blau i grana».

 

Sí, encara que puga paréixer una cosa estrany, Carlos Herrera va ser culer durant un temps. Amb tot, ja fa temps que no es considera seguidor de l’equip català: «Posava l’himne en antena cada volta que guanyava alguna cosa, però quan el club es posa al servici d’una idea supremacista i exclusiva… jo m’esborre», explica.

 

Tracta l’independentisme com un virus que s’ha d’exterminar

Carlos Herrera

Herrera tracta l’independentisme com un virus que s’ha d’exterminar | València Diari

 

En relació al procés català, l’almeriés té clar quin és el balanç actual de la situació: «Hi ha més no independentistes que independentistes», declara, a pesar de que creu que «del que es tracta és de fer entendre que l’independentisme no és un delicte, però el respecte a la llei és imprescindible, i no complir la llei té conseqüències penals».

 

Amb tot, Herrera s’atrevix a manifestar quina és, al seu pensar, la millor manera de solucionar el conflicte: «La solució serà lenta, tot el que es tarde a exterminar el virus. És necessària una teràpia lenta, social, pacient, intel·ligent i comprensiva», clama el conductor radiofònic.

 

Herrera no confia en el govern de Pedro Sánchez

Per a acabar, l’andalús ha criticat la negativa de Sánchez a concedir-li una entrevista. «No és el primer president a qui no he entrevistat», explica Herrera, que fa una advertència al socialista: «És legítim que trie els seus escenaris, no està obligat a res, tot i que jo tampoc estaré obligat a entrevistar-lo quan a ell li convinga».

EL MÉS LLEGIT

Crònica d’un aplec

David Casanova, Portaveu Units pel Poble-Compromís i Coordinador Decidim Comarques del Nord parla de la importància 'd'empoderar-nos com a societat amb la lluita pels drets del poble valencià'

Froilán en la batuda d’un ‘after’ on hi havia menors i cocaïna rosa

L'estiu passat, el fill de la infanta Elena es va veure involucrat en un tiroteig a Marbella; i al desembre, en una baralla amb navalles en el centre de Madrid

Judici contra un home acusat de pedofília i pornografia infantil

Hui comença el judici contra un home acusat de contactar en xarxes socials amb una menor de 14 anys per dir-li que volia ser el seu nóvio i sol·licitar-li fotos despullada i en actitud sexual

Un equip de rescat valencià ajudarà a la recerca de víctimes del terratrémol de Turquia i Síria

Com a conseqüència del terratrémol i posteriors rèpliques, es registren més de 2.900 morts i més de 13.500 ferits
CatalanSpanish