Les competicions esportives al territori valencià tornen el cap de setmana sense públic

Les competicions seran sense públic excepte en el cas dels menors, que podran estar acompanyats per una persona adulta
Tornen les competicions sense públic | Pixabay

Les competicions esportives es reprendran sense públic este pròxim cap de setmana en el territori valencià, a excepció que el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut d'esta vesprada de dimecres adopte alguna decisió que no ho permeta, segons han confirmat fonts de la Conselleria de Sanitat.

D'esta forma ho ha confirmat la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, el director general d'Esport, Josep Miquel Moya i la subdirectora general d'Epidemiologia, Hermelinda Vanaclocha, en la reunió que han mantingut este dimecres amb el president de la Confederació de Federacions Esportives de la Comunitat Valenciana (CONFEDECOM), Salvador Fabregat, i el president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV), Salvador Gomar.

En cas que, finalment, puguen reprendre's estes competicions esportives, seran «sempre sense públic excepte en el cas dels menors, que podran estar acompanyats per una persona adulta». La situació sobre les competicions esportives es revisarà de nou després de la finalització de les actuals mesures restrictives vigents fins al 12 d'abril. En els pròxims dies, la Conselleria de Sanitat publicarà una resolució sobre este tema, segons les mateixes fonts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La vacunació amb AstraZeneca comença hui en els tres hospitals de campanya valencians" "Paterna destina el seu superàvit a la reactivació econòmica i social del municipi"