Pugen sense parar els infectats de coronavirus en Espanya

Madrid lidera el rànquing de nous contagiats, amb més de 1.000 casos nous per segon dia
El ministeri de Sanitat ha publicat les dades més recents de la pandèmia de Covid-19 en Espanya | Europa press

Els contagis per coronavirus en Espanya continuen creixent un dia més. El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització este dijous, 3 de setembre, quan el país està a les portes de la tornada a l'escola. I els números no poden ser més clars: s'han diagnosticat 8.959 nous casos de coronavirus en les últimes 24 hores, vora 500 casos més que ahir. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des que va començar la pandèmia, puja als 488.513 contagis.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 191 defuncions per coronavirus, 14 més que ahir, en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 29.234, 40 més que el dimarts.

Este dimecres, Madrid continua sent la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes hores, amb un total de 1.200, més del doble de la següent comunitat autònoma més afectada, el País Basc, que n'informa de 564. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies també ha sigut Madrid, amb 73 morts, a gran distància de la segona, Castella i Lleó, amb 23.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El president de la Diputació en quarantena per possible coronavirus" "Última hora: Novetats de la Justícia respecte al confinament de Benigánim"