El coronavirus registra més de 9.000 contagiats durant les últimes 24 hores en Espanya

Madrid notifica de nou més de 2.000 casos
Nou increment d'infectats en Espanya | Europa Press

Este dijous, 5 de novembre, el Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització, amb 9.606 casos nous de coronavirus. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la crisi sanitària, puja als 1.306.316..

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 1.002 defuncions per Covid-19 en els últims 7 dies. Per la seua part, la xifra total de morts és de 38.486 víctimes.

En l'últim informe dels contagis per Covid-19 en Espanya, Madrid, és de nou la comunitat autònoma amb més casos nous notificats per coronavirus. En les últimes hores, el Ministeri ha notificat 2.075 diagnòstics per la malaltia en este territori. En eixe sentit, Catalunya també ha registrat 1.238 infectats pel virus.

Respecte a les morts, 163 corresponen a Castella i Lleó. Andalusía, per la seua part, notifica 158 víctimes per la pandèmia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: 32 brots nous de coronavirus en el territori valencià" "Les penyes taurines creen la primera 'ruta del bou' en el territori valencià"