Cristina Medina, actriu de ‘La que se avecina’, revela que pateix càncer de mama

Compartir:

L’actriu Cristina Medina, coneguda per interpretar a Nines Chacón en ‘La que se avecina’, ha sorprés a tots els seus seguidors amb una notícia que ha publicat en les seues xarxes socials. La intèrpret sevillana ha publicat un vídeo en el seu perfil oficial d’Instagram en el qual ha revelat que pateix càncer de mama.

Un video de l’actriu

Vull parlar-vos d’una cosa circumstancial en la meua vida. Estic lluitant contra un càncer de mama, tot té molt bon pronòstic i no us deslliurareu de mi tan fàcilment“, comença informant l’artista. En el vídeo que s’ha gravat l’actriu mentre passeja pel carrer la hi pot veure amb unes ulleres de sol, els seus llavis pintats de vermell, un mocador que cobreix el seu cap i un barret.

Després d’anunciar a tots els seus seguidors d’esta notícia, l’actriu utilitzar esta publicació per a reivindicar i demanar més ajudes per a tots aquells malalts de càncer. “El que vull és aprofitar esta oportunitat per a explicar un parell de coses que només el poden entendre el que ho estan passant i els que els acompanyen. Jo tinc la fortuna de sentir-me molt volguda, però hi ha una cosa… No són suficients les ajudes que dóna l’Estat“.

<

>
Són moltíssims els efectes secundaris que es pateixen, no solament la calvicie. El cos, l’insomni, el vaivé emocional, això és un carrusel, tot… Hi ha moltes coses on una s’ha de buscar la vida. Tot és el mateix, diners i diners. Jo tinc la fortuna de tenir uns estalvis i no patesc res a l’hora de, però hi ha moltíssima gent que estos recursos no els té. Llavors, no sols m’agradaria que el Govern fes a poc a poc apilament d’això perquè hi ha moltes maneres de combatre això que no s’investiguen“, relata l’actriu sevillana.

La petició de Cristina Medina

Després d’esta reivindicació, Cristina Medina ha demanat a tots aquells que acompanyen als malalts de càncer que els ajuden econòmicament, ja que les despeses que comporta esta malaltia són massa alts. “Les cremes oncològiques per a la teua calba són una dinerada, els turbants, els capells… No tingueu pudor a regalar un turbant. Entenc que hi ha coses que tenen una càrrega emocional molt forta, però que no us done pudor“.

Ajuda per als pacients de càncer

Per això, Cristina Medina ha animat a tots aquells familiars i amics dels pacients amb càncer que ajuden als malalts. L’artista ha suggerit idees com regalar els turbants, ajudar amb l’acupuntura per a poder rebaixar l’ansietat o crear un micromecenatge per a poder cobrir les despeses mèdiques i personals de tots i totes els malalts i malaltes de càncer.

Després de destacar que la força i l’acompanyament emocional són importants per als pacients de càncer, l’actriu ha destacat la importància de l’ajuda econòmica. “La força ens la traiem al final, la qual cosa no ens traiem són els bitllets del cony que ens poden arribar a fer falta”, amb estes paraules l’actriu anima a tots aquells que puguen aportar una petita quantitat econòmica als pacients de càncer.

Finalment, Cristina Medina ha volgut enviar un petó enorme a tots aquells que sofreixen la malaltia. Res més publicar el vídeo en les seues xarxes socials, l’actriu ha rebut el suport de la majoria dels seus seguidors que li han deixat missatges d’ànim en els seus perfils socials.

A més dels seus seguidors, alguns companys seus de professió com Vanesa Romero o Nacho Guerreros també li han transmés les seues forces a través de bonics missatges que han publicat en el seu perfil.

 

EL MÉS LLEGIT

Guerra per l’herència de Carlos Marín, de ‘Il Divo’

L'exesposa ha rebut un pis sobre el qual pesaria una hipoteca de 300.000 euros, i vol que la mare del cantant es faça càrrec del deute

Què és centaurus? La nova subvariant del coronavirus que fa saltar les alarmes

Se sospita que la subvariant d'Òmicron puga estar darrere del recent augment de casos de Covid-19

Melyssa Pinto i Tom Brusse confirmen que han tornat amb un bes

Dos anys després de la seua ruptura, Melyssa i Tom han représ la seua relació, "és la dona de la meua vida"

Investigats dos conductors per circular en sentit contrari en una autovia

El primer d'ells va recórrer prop de 35 quilòmetres en sentit contrari per la A-7 i el segon 11 quilòmetres en l'A-35 estant implicat en dos sinistres vials