Un encertant a Benidorm guanya més d’1,6 milions d’euros en el sorteig de ‘La Bonoloto’

Compartir:

L’amo d’un bitllet de ‘La Bonoloto‘ validat a Benidorm percebrà més d’1,6 milions d’euros en haver estat l’únic encertant de Primera Categoria en el sorteig celebrat este dilluns, segons va informar Loteries i Apostes de l’Estat.

El billet guanyador

El bitllet guanyador ha estat validat en el Despatx Receptor número 3.565 de Benidorm, situat en Avinguda Jaume I, 2, en l’Edifici Roserar. El seu propietari cobrarà un total d’1.679.970,11 euros.

La combinació guanyadora

La combinació guanyadora del sorteig de la Bonoloto celebrat este dilluns, 11 d’octubre de 2021, ha estat formada pels números 9, 7, 10, 17, 20 i 26. El número complementari és el 25 i el reintegrament, el 6. La recaptació d’este sorteig va ascendir a 2.770.067,50 euros.

De Segona Categoria

De Segona Categoria -cinc encerts més Complementari- s’han comptabilitzat quatre bitllets encertants que han estat validats en l’Administració de Loteries número 4 d’Elda, en la número 3 de Lugo, en la número 1 de Salvaterra (Àlaba) i en el Despatx Receptor número 66.065 de Lasarte-Oria (Guipúscoa).

EL MÉS LLEGIT

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.

Un jutjat de València obre una investigació pels insults racistes a Vinicius

La magistrada acorda citar a declarar com a investigats els tres espectadors que van ser detinguts esta setmana per la Policia Nacional