Últimes entrades per al ‘Llac dels cignes’ en el Gran Teatre de Xàtiva

Compartir:

Ballet del 'Llac dels cignes'

Últimes entrades per a la representació | Wikipedia

 

Este dijous, 12 de març, es podrà disfrutar de ballet clàssic, amb la representació de ‘El llac dels cignes’ de Tchaikovsky, en el Gran Teatre de Xàtiva, en la comarca de la Costera, a les 20.30 hores. Esta representació es farà de la mà del St. Petersburg Festival ballet i amb la participació en directe de l’Olympic Symphony Orquestra.

 

Cal destacar que les entrades es troben pràcticament esgotades i només queden disponibles algunes places en l’amfiteatre i en algunes en les llotges. L’espectacle estarà dividit en dos actes, un primer amb 60 minuts de durada i un segon de 50 minuts després d’un descans de vint minuts. Els preu de les entrades d’amfiteatre i llotges és de 19,5 euros.

 

El ‘Llac dels cignes’ és, sense dubte, el ballet més popular al llarg de la història, que es va presentar l’any 1895 en el teatre Mariinski de Sant Petersburg. La història se centra en la princesa Odette, convertida en cigne per un encanteri del Mag Von Rothbart, que només es trencarà quan un home li jure amor i fidelitat eterna.

EL MÉS LLEGIT

Un bebé cau a terra res més nàixer i es fractura el crani

La xicoteta Olivia va resultar ferida greu i va haver de ser intervinguda per una fractura cranial després de caure a terra en el part

Els productors de cítrics de la Comunitat deixen d’ingressar quasi 400 milions d’euros

La Unió reclama una sèrie de propostes relacionades amb els preus, promoció, importacions o sanitat vegetal

Oferta d’ocupació a Bunyol per a socorristes, taquillers i personal de neteja

El termini de presentació de sol·licituds estarà disponible fins al pròxim 26 de maig a les 14 hores

FACUA denuncia en l’AEPD la difusió d’un vídeo de les xiquetes violades a Burjassot

La cofundadora de Vox Cristina Seguí va publicar en Twitter i Telegram el vídeo, tret del compte d'Instagram d'una de les menors