Fabiola Martínez oberta a una reconciliació amb Bertín Osborne

Compartir:

Any i mig després de la seua separació, tornen a sorgir rumors d'una segona oportunitat, després que la veneçolana diguera que “la porta mai estarà tancada"

Fa menys d’un mes, Bertín Osborne parlava en ‘Viva la vida’ de la seua separació de Fabiola Martínez. La ruptura es va fer oficial fa poc més d’un any i mig, però el presentador de ‘Mi casa es la tuya’, tampoc va voler tancar portes en aquella ocasió: “Ja ho hem provat. En el cas d’asseure’m amb Fabiola a parlar, hauria de ser ella la que em donara a mi una segona oportunitat“, reconeixia entre riures.

Sempre les dones han de donar una segona oportunitat. No vindré jo ara de machito fanfarronet“, se sincerava en el plató de ‘Viva la vida’ a principis de juny. A més, Bertín també va voler parlar de la relació que manté amb la veneçolana: “Coincidim en mil coses de la vida, però hi ha moments en els quals la convivència és complicada. Separats estem estupendament i quan ens veiem ho gaudim el doble. Continuem sent més amics ara que abans…“, confessava.

Fabiola Martínez se sincera sobre una possible reconciliació

La veneçolana ha reaparegut aquest dijous en un acte i s’ha pronunciat sobre aqueixes paraules, i, amb un gran somriure ha explicat en quin punt està amb la seua relació amb el presentador.

La porta mai estarà tancada perquè ell és el pare dels meus fills“, ha admés, afirmant que les declaracions del músic són fruit de la seua cavallerositat. A més, ha deixat clar que, de moment, els homes de la seua vida són els seus dos fills.

Martínez s’ha mostrat tranquil·la després de la crisi de salut que va patir el seu fill Kike, i per la qual a punt va estar de ser hospitalitzat al començament del mes de juny, tal com va revelar Osborne en una entrevista recent.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...