El fiscal cap de Castelló, José Luis Cuesta, renuncia al càrrec per botar-se el pla de vacunació del Covid-19

Compartir:

 

Un cas més de vacunació irregular, esta volta en l’àmbit judicial. El fiscal cap de Castelló, José Luis Cuesta, ha renunciat al seu càrrec després de botar-se el pla de vacunació i haver rebut el passat 11 de gener la primera injecció contra el coronavirus en un centre de salut amb dosis sobrants de la vacuna.

 

Segons un comunicat de la Fiscalia General de l’Estat, la fiscal General de l’Estat, Dolores Delgado, ha acceptat la dimissió de Cuesta després de constatar-se que ha incomplit el que es disposa en l’estratègia de vacunació contra el Covid-19 en Espanya.

A demés, esta setmana es va conèixer que els jutges d’Instrucció de Castelló van elevar una queixa al Consell General del Poder Judicial (CGPJ) per presumptes ingerències comeses el passat estiu presumptament pel fiscal cap de l’Audiència Provincial de Castelló, José Luis Cuesta.

 

Existència de fets gravíssims

Així es recull en l’acta, que és pública, de la sessió de la Comissió de la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana de data d’1 de juliol de 2020.

 

En ella es posa de manifest l’existència de fets gravíssims que els jutges assenyalen que s’haurien produït per José Luis Cuesta i que suposen ingerències que els suposen preocupació, i que van ser traslladats a la fiscal Superior de la Comunitat Valenciana i al Consell General del Poder Judicial (CGPJ).

 

Amb data de 23 de juliol de 2020, el CGPJ va prendre coneixement de l’assumpte i va ordenar que s’emeta un informe sobre la qüestió, segons consta en l’acta sobre els acords adoptats per la comissió permanent del de l’òrgan de govern dels jutges.

EL MÉS LLEGIT

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...

Tanquen 17 parcs naturals de la Comunitat fins dilluns per a prevenir incendis

Serra d’Irta, Penyagolosa, Desert de les Palmes, Tinença de Benifassà, Serra d’Espadà, Serra Calderona, Chera-Sot de Chera, Puebla de San Miguel, Túria, Falçs del Cabriol, Serra de Mariola, Font Roja, Montgó, Serra Gelada, Prat de Cabanes-Torreblanca, Marjal Pego-Oliva i la zona forestal de L’Albufera.

Mor l’actriu Anne Heche

La seua família havia confirmat al migdia hora espanyola que la seua situació era irreversible i fatal

Mor ofegat un home a la platja del Port de Sagunt

El dron ha pogut accedir a ell i llançar-li un jupetí salvavides però en aqueix moment s'ha desmaiat.