La infanta Elena hauria qualificat de «pobre i plebea» a la reina Letizia en una forta discussió

Compartir:

La relació entre la Infanta Helena i la reina Letícia penja d'un fil

La relació entre la Infanta Elena i la reina Letizia penja d’un fil | CEDIDA

Una nova baralla reial ha esguitat el Palau de la Zarzuela. Segons han publicat diversos mitjans, una gran baralla hauria tingut lloc a la seu de la monarquia espanyola entre la reina Letizia i la seua cunyada la Infanta Elena; concretament, aquesta última hauria insultat a la reina Letizia. Les filtracions, procedents d’una font de l’entorn reial, relaten una escena en què la germana del rei Felip, la Infanta Elena, estaria totalment enfadada i a crits li hauria retret a la reina els seus orígens humils: «eres humil, pobra i plebea, que sembla que se t’oblida».

 

No se sap quin va ser l’origen de la discussió ni com va acabar, com tampoc què va respondre Letizia a les seues paraules. Fonts de l’entorn de la Zarzuela han admés que no és la primera vegada que ocórre una cosa semblant i que a més a més, la Infanta Elena destaca per tindre un caràcter fort a qui ningú es vol apropar: «és millor no creuar-se amb ella» han arribat a dir.

 

La seua mala relació, al descobert

La relació entre les dos és complicada des de fa un temps. L’anterior episodi en què es va entreveure que la seua relació no era del tot idíl·lica va ser en la cita que va tindre lloc al Palau de la Zarzuela uns mesos enrere amb esportistes espanyols, a qui se’ls va voler retre un homenatge.

La reina Letícia no perdona que la seva cunyada Helena donés suport a Cristina en el cas Nóos

La reina Letizia no perdona que la seua cunyada Elena donara suport a Cristina en el cas Nóos | CEDIDA

 

Allí va ser invitada la Infanta Elena, i en el moment de realitzar la fotografia oficial, un dels periodistes va demanar a la Infanta que es posara al costat dels reis, negant-se immediatament la reina Letizia. Davant l’estupor de tots els presents, la Infanta només va poder encollir les esquenes i després de les oportunes fotografies oficials, va posar per una fotografia amb la resta d’invitats.

 

Les infantes i la reina, enfrontades

Aquest enfrontament reial ve d’uns anys enrere i alguns asseguren que la mala relació s’estén també a la Infanta Cristina. Tot hauria començat l’any 2017 quan va eixir a la llum el cas Nóos i Letizia s’hauria posicionat clarament a favor de protegir la corona, al seu marit Felip i la seua filla Leonor, qui heretarà el tron de son pare. 
 
Apenes hi ha contacte entre la reina Letícia i les seves cunyades

Sense contacte entre la reina Letizia i les seues cunyades | CEDIDA

 

Des d’aquell moment, i amb l’arribada del rei Felip VI al tron, les seues germanes van desaparéixer totalment de l’agenda pública de la monarquia, ja que els reis han volgut apostar per una imatge en què el nucli monàrquic estiga format pels reis, les seues dos filles, i els reis emèrits.

EL MÉS LLEGIT

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys

Mor Gleycy Correia, Miss el Brasil 2018, després d’una operació

La jove tenia tan sols 27 anys i portava dos mesos en coma per una cirurgia per a extirpar les amígdales que va acabar amb una greu hemorràgia ja a casa