Javier Gutiérrez rep el premi especial del V Festival de Cinema de Paterna

L'esdeveniment ha finalitzat este diumenge
Imatge de Javier Gutiérrez rebent el premi | Ajuntament de Paterna

El Festival de Cinema Antonio Ferrandis de Paterna, en la comarca de l'Horta (València), ha celebrat este dissabte la V Gala dels seus Premis en el Gran Teatre de la ciutat.

La gala, presentada per Carolina Ferre, s'ha fet complint amb totes les mesures de seguretat i els assistents han pogut disfrutar d'actuacions musicals en directe i de la projecció dels curts guanyadors, 'Un mal menor', de Francisco Pérez en la categoria de jove realitzador i 'El seu Rider' d'Alberto Utrera en la categoria de Ficció Espanyola.

La regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa ha sigut l'encarregada d'entregar el premi honorífic a l'actor Javier Gutiérrez i ha aprofitat el seu discurs per a posar en valor la rellevància de la cultura recordant que «este Festival que ajuda, cuida, protegix, respecta i estima la cultura, va nàixer per a impulsar-la, i hui més que mai, ens reunix per a reforçar-la i recolzar-la».

Mural per a Antonio Ferrandis

Per la seua part l'actor guardonat Javier Gutiérrez durant els seus agraïments ha volgut destacar «la importància dels festivals com el de Paterna que aposten pel cinema nacional, especialment en moments tan complicats com els que estem vivint».

Finalment, este diumenge el Festival ha posat punt i final amb la creació d'un mural-grafiti de l'artista Cabiscol, en homenatge a l'actor Antonio Ferrandis, en el carrer de la localitat que porta el seu nom, que ha comptat amb la presència de la família de l'actor.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un artista faller dona vida als personatges d'un videojoc" "Actualització: Horaris i parades en la línia de bus de València-Xàtiva-Alcoi"