Julia Otero ha superat el càncer: «estic viva i guerrera»

Compartir:

La periodista Julia Otero està d’allò més contenta i és què no és per a menys, acaba d’anunciar que ha superat el càncer, ho ha fet a través de les seues xarxes socials.

La periodista, anunciava el passat 22 de febrer que patia càncer en directe al seu programa d’Onda Cero, ‘Julia en la Onda‘. «Sempre dic que les coses s’han de dir pel seu nom, i m’ho aplique», deia entonces en un dels moments més difícils de la seua vida que l’apartava dels micròfons i se centrava en el tractament i la recuperació.

<

>

Ens ha donat una alegria

Amb el mateix mètode, el de dir les coses pel seu nom, huit mesos després ha tornat a donar la cara. Este cop, però, per portar notícies molt positives a tots els seus seguidors. La periodista, de 61 anys, ha anunciat a les seues xarxes socials que ha superat el càncer de còlon que li van diagnosticar.

«Falta poc per tornar»

I el que tots desitjàvem i el seu somni de curar-se s’ha fet realitat, i com hem dit així anunciava la seua recuperació del càncer, ho feia este dimecres amb un missatge ple d’optimisme a les seues xarxes socials.

Retorn als micròfons

L’anunci de la retirada de la periodista catalana va ser fa poc més de vuit mesos, però encara no hi ha una data fixada pel seu retorn als micròfons. Otero, però, ha donat pistes al seu missatge explicant que «falta poc per la tornada a Onda Cero i ‘Julia en la Onda’». Perquè això siga possible «espera el permís de les bates blanques».

«Estic viva i guerrera»

El text de l’anunci anava encapçalat amb una imatge radiant de Julia Otero. I un missatge clar, «estic viva i guerrera». Intencions clares i agraïments infinits a tothom i per tots els missatges plens d’ànims i afecte. «Com per no curar-se», diu.

Amb molt d’humor

A més, s’ha permés fer una petita broma de la seua «dieta tan exitosa» pel seu aspecte més prim, explicant que «quasi millor que no la proveu mai». Del seu «nou look» de cabell curt, afirma que el seu pèl estava debilitat i necessitava un cop de tisora.

Per acabar l’anunci, Otero ha explicat que no té «egoistes» —definició del professor Lopez-Otín. Tot i això, la periodista ha volgut recordar el llarg recorregut que encara li queda per donar per tancat l’assumpte. «Ja sabeu que són cinc anys els que han de transcórrer», ha finalitzat.

<

>

 

 

EL MÉS LLEGIT

Processen per violència masclista David Leo, l’Estudiant de ‘El cazador’, i guanyador de ‘Pasapalabra’

Encara que l'enregistrament està acabat, fonts de la televisió pública asseguren que RTVE sospesa no emetre els programes ja gravats

Coneix ací com registrar-se per demanar els descomptes de fins al 90% en viatges per a joves

Els descomptes s'apliquen a bitllets senzills i d'anada i tornada per viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023 per Espanya i Europa

El suïcidi és la quarta causa de morts entre joves de 15 a 19 anys a Espanya

Psicòlegs reunits este a València adverteixen que s'han multiplicat gairebé per 20 les consultes en els darrers 12 anys

Al Pacino, de 83 anys, anuncia que serà pare per quarta vegada amb la seua parella de 29

L'actor estatunidenc Al Pacino es convertirà en pare per quarta vegada als 83 anys al costat de la seua parella Noor Alfallah, de 29....