Els 7 llocs per a esmorzar que han rebut els 'Premis Cacau d'Or' del 2020

El lliurament de premis s'ha celebrat este dissabte
Imatge d'un entrepà del bar Reyton | La Ruta del Marketing

L'esmorzar és, a banda d'una cerimònia gastronòmica, un esdeveniment social. Amb la pandèmia, l'hostaleria ha sigut un dels sectors més afectats pel seu tancament total durant el confinament. Però amb la seua reobertura, els esmorzars han tornat ja que es tracta d'una tradició molt forta.

Segons informa 'Levante-EMV', el coronavirus no ha pogut paralitzar l'entrega dels Premis Cacau d'Or, que són els guardons que trien els bars amb els millors esmorzars del territori valencià. I en esta ocasió el lliurament de premis ha tingut lloc este dissabte 28 de novembre amb un aforament reduït. 

Este 2020 han havut 7 establiments guanyadors ubicats en les províncies de València i Castelló. Els guanyadors són els següents:

  • Casa Paquita, en Eslida, en la Plana Baixa (Castelló): Â«Ã©s un dels locals preferits pels ciclistes que recorren la Serra d'Espadán per a reposar forces en les seues rutes».
  • Fernandet, en les Palmeretes, en la Ribera Baixa (València): Â«té fama per les seues propostes amb producte fresc de la mar».
  • Casa Tere, en Gandia, en la Safor (València): Â«temple dels guisats, calders i elaboracions tradicionals».
  • La Vilatana del Cabanyal, en València: Â«transforma en suggerents entrepans que incorporen receptes clàssiques amb nous aires».
  • Ramos, en San Antonio, en la Plana d'Utiel (València): Â«representa els esmorzars a la brasa, amb embotits i productes carnis de primera qualitat».
  • Ca Tomàs, en Alzira, en la Ribera Alta (València): «combina l'esmorzar popular amb propostes del senyoret, servides en el seu menjador privat».
  • Reyton, en Sueca, en la Ribera Baixa (València): Â«una de les millors relacions qualitat preu per a uns rotunds entrepans».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Última hora dels contagis per coronavirus en Espanya" "ÚLTIMA HORA: Tots els nous brots de coronavirus en el territori valencià"