Loteria Nacional 12 de març: el primer premi cau a València i Castelló i el segon a Alacant

Compartir:

Consulta el resultat dels números premiats en el sorteig de la Loteria Nacional que s'ha celebrat avui

El primer premi de la Loteria Nacional celebrat avui dissabte 12 de març ha estat per al número 89461 i ha estat repartit a Sevilla, Sogorb (Castelló), Jaén i Alfafar (València). Els afortunats que compten amb un dècim amb aquest número han guanyat 60.000 euros per dècim.

El segon premi del sorteig nacional també es queda en la Comunitat Valenciana. Ha recaigut en el número 41357, dotat amb 12.000 euros per dècim i ha caigut a Alacant, en l’Administració de Loteria nº3 en la Plaça Pio XII, 1.

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.