Macron decreta el confinament general en tota França

Compartir:

 

El president de la república francesa, Emmanuel Macron, ha anunciat este dimecres un confinament atenuat per a tot el país, amb l’objectiu de frenar la quarta ona d’expansió del coronavirus.

 

Al país gal hi ha ja unes quantes regions amb els hospitals saturats. De fet 19 departaments del país ja estaven en esta manera de confinament que s’ha estés a tot el conjunt de l’Estat.

 

El mandatari francés ha anunciat esta mesura de confinament per al dissabte “El nostre objectiu és accelerar el retorn a la normalitat“. L’últim informe sobre l’evolució del coronavirus publicat pel Ministeri de Sanitat mostra que França té una incidència acumulada de 545 casos per 100.000 habitants en els últims 14 dies.

Cal destacar que són numerosos els francesos que han travessat la frontera per a passar les vacances a Espanya, especialment en la Comunitat Valenciana.

EL MÉS LLEGIT

És beneficiosa la jornada laboral de quatre dies?

A Espanya, existeix una iniciativa per a realitzar un projecte pilot de reducció de jornada

Sabies que menges plàstic diàriament?: Com afecta la salut?

Ja hi ha estudis que confirmen que els microplàstics es troben en la sang humana i que 8 de cada 10 persones estan afectades

Has de viatjar per Europa? T’expliquem on continua sent obligatori el passaport covid

Alguns països ja no exigeixen el passaport covid per a viatjar i entrar al territori

Aquests són els indicadors clau per a mesurar el canvi climàtic en 2021

L'ONU exigeix accelerar l'impuls a les energies renovables, triplicar les inversions privades i públiques en aquest camp i posar fi als subsidis als combustibles fòssils