Milers d’aficionats protesten contra la gestió de Peter Lim en el València CF

Compartir:

El valencianisme s’ha tirat hui dissabte al carrer a partir de les 12 hores en una marxa organitzada conjuntament pels col·lectius Últimes Vesprades a Mestalla, Llibertat VCF, Agrupació de Penyes del València, Esperit del 86, It Must Be Love 86, Ciberche, Viachers, VCF Sud i De Torino a Mestalla. L’objectiu, amb el lema “Per la dignitat del València CF: Lim, go home”, és demanar dignitat amb una institució de quasi 103 anys que representa una de les entitats cíviques més importants de la Comunitat Valenciana, i reclamar l’eixida del màxim accionista singapurés, que en set anys de gestió ha conduït al club a una situació límit en l’àmbit societari.

<

>

La segona manifestació

Esta serà la segona manifestació unitària contra Lim, després de la que va tindre lloc al maig, i en què van participar vora 8.000 persones, segons els organitzadors. L’objectiu dels impulsors, entre els quals estan diversos col·lectius com l’Agrupació de Penyes Valencianistes, Libertad VCF, De Torino a Mestalla, It Must Be Love 86, VCF Sud, Ciberche, Últimes Vesprades a Mestalla i Viachers VCF, és superar la xifra d’assistents de la protesta anterior.

Diferents carrers de València

La manifestació va avançar des del Passeig de l’Albereda pel carrer Armando Palacio Valdés i a continuació es va dirigir al camp de Mestalla pel carrer Misser Mascó.

<

>

Cares conegudes

Exfutbolistes i cares conegudes de la cultura, com ara Santiago Cañizares, José Manuel Casañ, cantant de Seguritat Social, Fabián Ayala, Ferran Gadea i Enrique Arce, continuen sumant-se a la gran mobilització contra la gestió de Peter Lim. L’organització ha demanat als assistents que porten mascareta i que es respecte la distància entre persones com a mesures contra la propagació de la covid-19.

<

 

 

>

Protesta contra l’empresari

A més d’esta manifestació, Libertad VCF ha tornat a convocar una protesta contra l’empresari singapurés en el minut 19 del partit contra l’Elx, com va fer en els dos últims duels de l’equip al Mestalla.

Bordalás demana unitat entre l’afició i l’equip

L’entrenador del València, José Bordalás, ha dit en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Elx que respecta la manifestació, però ha demanat unitat entre l’afició i l’equip. “Estic segur que l’afició estarà amb l’equip al marge que estiga més o menys contenta per diferents motius”, ha apuntat.

Bordalás no ha volgut valorar els motius per a demanar l’eixida de Lim. “Soc sabedor que hi ha una protesta, conec els motius, respectem l’afició i el dret a manifestar-se, però estem centrats en el partit “, ha assegurat.
 

<

>

<

>

 

EL MÉS LLEGIT

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'

El 93,7 % del personal de la Generalitat que entén bé o prou bé el valencià 

S’incrementa en 6 punts el percentatge de persones que saben escriure perfectament o bastant bé en valencià, en quasi 5 punts les que el saben llegir i en més de 3 punts les que l’entenen

Mor l’actriu Kirstie Alley als 71 anys

Els seus fills, True i Lillie Parker, han emés un comunicat on informen que ha mort arran d'un càncer que li va ser diagnosticat recentment

L’AVL acosta la figura de Fuster al professorat i l’alumnat de la Hofstra University de Nova York

L’acadèmica, Vicenta Tasa, ha impartit la conferència “Joan Fuster davant la jerarquia lingüística a l’Estat espanyol”