Els mitjons més importants del món

Compartir:

L’excomponent del grup Auryn David Lafuente, torna al món de la literatura de la mà de “Los calcetines de Emily Stones” una preciosa història d’amistat, valentia, aventures, màgia i llibertat.

Amb EMILY STONES David Lafuente, a més, torna a la música després de dos anys d’absència, ja que llança simultàniament Un raig de llum, tema musical inspirat en este món en el qual t’endinsaràs i en el seu jove protagonista, tema que es podrà gaudir a partir del pròxim dia 11 de juny en els teus canals favorits.

Sinopsi:

En Feet Town els seus habitants sempre van descalços, la tirania del seu rei després d’una terrible guerra els va convertir en serfs dels Calçats, per als qui treballen sense parar de fabricar mitjons. Els dos, Descalços i Calçats, viuen separats per un enorme mur.

Emily Stones viu en Feet Town, però no és una xica normal, encara que ella no ho sàpiga en el seu interior habita una heroïna que està a punt de despertar. La seua vida canviarà per sempre quan reba un regal molt especial d’Ashton, el seu millor amic i habitant de l’altre costat del mur. Este regal farà que descobresca el secret que porta allotjat en el més profund del seu ser i que li servirà per a complir el seu destí: Fer que torne la màgia a Feet Town.

Una preciosa història que ens parla de la valentia de lluitar contra la tirania.

 

<

>

L’autor:

Nascut a Granada en 1988, va saber des de molt petit que el seu món era la música. Amb tan sols 14 anys, va participar en dos musicals en la Companyia de Teatre de Granada. Als 20 anys, s’instal·la a Madrid per a continuar lluitant pel seu somni i estudia en l’Institut de Cinema i Televisió de Madrid. La fama a gran escala li arriba en 2011, quan comença al costat dels seus quatre companys en el grup AURYN. La boyband trenca amb tots els rècords de vendes a Espanya i revitalitza el fenomen fan al nostre país. Aconsegueixen nombrosos premis en els anys que es mantenen en actiu.

<

>
Amb EMILY STONES David, a més, torna a la música després de dos anys d’absència ja que ha llançat simultàniament “Un rayo de luz” tema musical inspirat en este món en el qual t’endinsaràs i en el seu jove protagonista, tema que ja pots gaudir en els teus canals favorits. La imaginació de David i la seua capacitat per a crear mons màgics ara és a les teues mans, benvinguts/as al món màgic d’EMILY STONES.

 

<>
Esta és la seua segona novel·la, ja que en 2017 ja va publicar “La negra historia de Jimmy Mortimer“, una història d‘aventures, fantasia, amor i amistat.

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...