Mor el cantant Àlex Casademunt en un accident de trànsit

Àlex Casademunt ha mort amb tan sols 39 anys en un accident de motocicleta a Mataró
Àlex Casademunt ha mort amb tan sols 39 anys en un accident de motocicleta a Mataró

Tragèdia en el món artístic i cultural. El conegut cantant Àlex Casademunt, que va saltar a la fama fa dos dècades per la seua participació en la primera edició d”Operación Triunfo’, ha mort amb només 39 anys este dimarts, 2 de març, en un fatídic accident de moto, segons ha publicat en Twitter Telegenia, l’agència de representació amb la que treballava: «Sentim molt la notícia de la defunció d’Àlex Casademunt. Molts ànims a tota la família i als seus amics. Descansa en pau», ha escrit la companyia en el seu compte oficial.

 

El sinistre ha tingut lloc en la ciutat de Mataró (Catañunya), a on l’artista vivia actualment. En concret, eren prop de les 22.00 hores de la nit quan Casademunt xocava amb la seua moto contra un autobús prop del Mataró Park, segons ‘El Caso’. Un equip mèdic es desplaçava immediatament al lloc dels fets, sense poder fer desgraciadament res per a salvar-li la vida.

 

 

‘Operación Triunfo’, el seu trampolí

Casademunt va nàixer l’any 1981. El seu trampolí va estar, sense dubte, el famós programa Operación Triunfo‘, que el portaria a destacar més tard formant part del grup musical ‘Fórmula abierta’, al costat de Mireia Montávez, Geno Machado i Javián Antón. Tots junts van arrasar en el panorama musical de principis dels 2000 amb el tema ‘Te quiero más’. 

 

L’any 2003 decidia començar la seua carrera musical en solitari. I també es va atrevir amb la televisió, com a presentador a formats com ‘Los Lunnis’ o ‘Mira quién baila!’. De fet, al llarg dels últims anys havia passat per diferents cadenes i programes.

 

Tampoc se li van resistir els musicals: el 2010 Àlex conseguia entrar a formar part dels intèrprets del musical de ‘Mamma Mia’. I dos anys després, s’embarcava de nou en la música amb un projecte molt especial, al costat del seu germà, Joan Casademunt. El seu últim pas el va fer el 2016, tornant als escenaris amb el mític grup ‘Fórmula Abierta’. 

 

Sens dubte molts recordarem els èxits de Casademunt, que deixa, a part del seu llegat professional, Bruna, una preciosa filla de només dos anys. El record del seu sentit de l’humor i espontaneïtat seguirà sempre viu,

 

 

 

 

Missatges de dol de Chenoa, David Bisbal i molts altres artistes

Després de confirmar-se la seua tràgica mort, han sigut molts els que han compartit missatges de condol i afecte per a la seua família, entre els que destaquen els seus companys d”Operación Triunfo’, com Chenoa o David Bisbal, incrèduls davant d’una pèrdua tan sentida com la d’Àlex.