Puc anar a passar la ITV si no soc el propietari del vehicle?

Compartir:

Passar la ITV és un tràmit necessari per a garantir la seguretat del teu vehicle

Passar la Inspecció Tècnica de Vehicles o ITV cada cert temps és una obligació per a tots els propietaris de vehicles: no complir amb ella no sols suposa un risc per a tu i per a la resta dels conductors, sinó la possibilitat d’enfrontar-te a multes i sancions si et ‘enxampen’ conduint amb aquest document caducat o amb un resultat desfavorable.

Per això és important romandre pendents i no deixar passar el termini màxim per a complir amb aquesta revisió mèdica del nostre vehicle: n’hi ha prou amb consultar el nostre adhesiu per a saber quan hem de tornar a passar per aquest tràmit. Però és necessari que ho fem nosaltres mateixos, o es tracta d’una tasca que es pot delegar? Puc passar la ITV si no soc el propietari del vehicle?

Puc anar a passar la ITV si no soc el propietari del vehicle?

La resposta és senzilla. , una altra persona pot passar la ITV per tu. Només has de cerciorar-te que aquesta persona que presente el vehicle a la inspecció tècnica de vehicles porte els papers necessaris i la documentació exigida, a més de rebre les claus del vehicle en qüestió.

Sempre que es presenten els papers, no hi ha problema en què una altra persona passe la ITV per tu. De fet, trobaràs molts tallers en els quals a més de fer la revisió pre ITV t’oferiran el servei de passar la ITV i retornar-te el cotxe amb la nova pegatina en el parabrisa llest per a eixir a la carretera.

Ara només necessitaràs tindre controlats els documents per a passar la ITV. Assegura’t que la persona que vaja a presentar el teu vehicle a la revisió els tinga a mà i tots disponibles per a quan els treballadors de l’estació ITV li’ls sol·licite.

Pots passar tu la ITV d’una altra persona?

També. És el mateix cas, però a l’inrevés. Si la teua mare, el teu pare o algun amic t’ha demanat que passes la ITV del seu vehicle, no tindràs problema. Sempre que portes la documentació exigida i la presentes de manera correcta, podràs passar la ITV de qualsevol vehicle.

La ITV assegura també que “de fet, trobaràs molts tallers en els quals a més de fer la revisió pre ITV t’oferiran el servei de passar la ITV i retornar-te el cotxe amb el nou adhesiu en el parabrisa llest per a eixir a la carretera.” Si no tens temps i vols evitar maldecaps, pot ser una bona opció.

És més, la pròpia ITV ofereix en alguns dels seus centres un servei que consisteix a passar la ITV per tu: un dels seus tècnics s’encarregarà de complir amb aquest tràmit, encarregant-se de tot i avisant-te en cas que existisca algun problema per a solucionar-lo com més prompte millor.

Siga qui siga qui s’encarregue d’això, el millor és sol·licitar cita prèvia per a reduir el temps d’espera.

EL MÉS LLEGIT

Puig sobre Burjassot: ‘No es pot confondre a les víctimes amb els botxins’

El President ha parlat de consternació sobre el cas de la presumpta agressió de les menors i els víctors amb els quals els acusats van eixir de la presó

Espanya, el país més afectat per la pigota del mico

Encapçala la llista de països afectats, amb 40 positius confirmats i 55 casos en estudi. Madrid és la comunitat que acumula la gran majoria dels contagis

Publiquen l’actualització de la borsa de treball per a institucions sanitàries

S'han valorat les 35.233 sol·licituds presentades des del 2 de desembre fins al 31 de març de 2022

Sanitat detecta el primer cas sospitós de pigota del mico a Castelló

Es tractaria del primer cas de Monkeypox en la Comunitat Valenciana