Puc anar a passar la ITV si no soc el propietari del vehicle?

Compartir:

Passar la ITV és un tràmit necessari per a garantir la seguretat del teu vehicle

Passar la Inspecció Tècnica de Vehicles o ITV cada cert temps és una obligació per a tots els propietaris de vehicles: no complir amb ella no sols suposa un risc per a tu i per a la resta dels conductors, sinó la possibilitat d’enfrontar-te a multes i sancions si et ‘enxampen’ conduint amb aquest document caducat o amb un resultat desfavorable.

Per això és important romandre pendents i no deixar passar el termini màxim per a complir amb aquesta revisió mèdica del nostre vehicle: n’hi ha prou amb consultar el nostre adhesiu per a saber quan hem de tornar a passar per aquest tràmit. Però és necessari que ho fem nosaltres mateixos, o es tracta d’una tasca que es pot delegar? Puc passar la ITV si no soc el propietari del vehicle?

Puc anar a passar la ITV si no soc el propietari del vehicle?

La resposta és senzilla. , una altra persona pot passar la ITV per tu. Només has de cerciorar-te que aquesta persona que presente el vehicle a la inspecció tècnica de vehicles porte els papers necessaris i la documentació exigida, a més de rebre les claus del vehicle en qüestió.

Sempre que es presenten els papers, no hi ha problema en què una altra persona passe la ITV per tu. De fet, trobaràs molts tallers en els quals a més de fer la revisió pre ITV t’oferiran el servei de passar la ITV i retornar-te el cotxe amb la nova pegatina en el parabrisa llest per a eixir a la carretera.

Ara només necessitaràs tindre controlats els documents per a passar la ITV. Assegura’t que la persona que vaja a presentar el teu vehicle a la revisió els tinga a mà i tots disponibles per a quan els treballadors de l’estació ITV li’ls sol·licite.

Pots passar tu la ITV d’una altra persona?

També. És el mateix cas, però a l’inrevés. Si la teua mare, el teu pare o algun amic t’ha demanat que passes la ITV del seu vehicle, no tindràs problema. Sempre que portes la documentació exigida i la presentes de manera correcta, podràs passar la ITV de qualsevol vehicle.

La ITV assegura també que “de fet, trobaràs molts tallers en els quals a més de fer la revisió pre ITV t’oferiran el servei de passar la ITV i retornar-te el cotxe amb el nou adhesiu en el parabrisa llest per a eixir a la carretera.” Si no tens temps i vols evitar maldecaps, pot ser una bona opció.

És més, la pròpia ITV ofereix en alguns dels seus centres un servei que consisteix a passar la ITV per tu: un dels seus tècnics s’encarregarà de complir amb aquest tràmit, encarregant-se de tot i avisant-te en cas que existisca algun problema per a solucionar-lo com més prompte millor.

Siga qui siga qui s’encarregue d’això, el millor és sol·licitar cita prèvia per a reduir el temps d’espera.

EL MÉS LLEGIT

Processen per violència masclista David Leo, l’Estudiant de ‘El cazador’, i guanyador de ‘Pasapalabra’

Encara que l'enregistrament està acabat, fonts de la televisió pública asseguren que RTVE sospesa no emetre els programes ja gravats

Coneix ací com registrar-se per demanar els descomptes de fins al 90% en viatges per a joves

Els descomptes s'apliquen a bitllets senzills i d'anada i tornada per viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023 per Espanya i Europa

El suïcidi és la quarta causa de morts entre joves de 15 a 19 anys a Espanya

Psicòlegs reunits este a València adverteixen que s'han multiplicat gairebé per 20 les consultes en els darrers 12 anys

Al Pacino, de 83 anys, anuncia que serà pare per quarta vegada amb la seua parella de 29

L'actor estatunidenc Al Pacino es convertirà en pare per quarta vegada als 83 anys al costat de la seua parella Noor Alfallah, de 29....