Les pluges descarregaran amb força en el litoral sud de València i nord d’Alacant

Compartir:

Les pluges descarregaran amb força este dissabte en el litoral sud de la província de València i nord d’Alacant abans d’acomiadar-se de la Comunitat Valenciana després dels episodis dels últims dies, on seran localment forts o molt forts, i que podran ser també persistents.

Precipitacions a la Comunitat Valenciana

En la meitat sud de la Comunitat Valenciana el dissabte estarà marcat per cels nuvolosos amb precipitacions en els litorals durant la primera meitat del dia, que tendirà a poc nuvolós a la vesprada.

<

>

En la meitad nord

En la meitat nord, el cel estarà poc nuvolós o buidat, amb intervals de núvols al matí en zones litorals, segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Vent

Quant al vent, en el litoral sud bufarà del nord-est moderat encara que amainarà a la vesprada, i en la resta, vent variable fluix, amb nord-oest fluix a moderat a primeres hores en el nord de Castelló.

Temperatures

Les temperatures mínimes experimentaran lleugers descensos, mentre que les màximes estaran en ascens a la província de València o es mantindran sense canvis significatius en la resta de la Comunitat.

Província de Castelló

Així, a la província de Castelló, les temperatures màximes aconseguiran els 22 graus a La Vall d’Uixó, Vinaròs i Castelló de la Plana, i les mínimes oscil·laran entre els 4° de Morella i els 12° de la capital.

Província de València

A la província de València, el mercuri anotarà 22é de màxima a València i 21é a Gandia i Requena, mentre que es quedarà en 20é a Ontinyent. Per part seua, les mínimes se situaran entre el 6é de Requena i el 14é de Gandia.

<

>

Província d’Alacant

Finalment, a la província d’Alacant, les màximes aconseguiran els 23 graus a Elx i Alacant i els 22è a Dénia i Orihuela. Les temperatures mínimes rondaran els 13° en la major part de localitats.

 

<

>

EL MÉS LLEGIT

Sabies que menges plàstic diàriament?: Com afecta la salut?

Ja hi ha estudis que confirmen que els microplàstics es troben en la sang humana i que 8 de cada 10 persones estan afectades

Has de viatjar per Europa? T’expliquem on continua sent obligatori el passaport covid

Alguns països ja no exigeixen el passaport covid per a viatjar i entrar al territori

Aquests són els indicadors clau per a mesurar el canvi climàtic en 2021

L'ONU exigeix accelerar l'impuls a les energies renovables, triplicar les inversions privades i públiques en aquest camp i posar fi als subsidis als combustibles fòssils

Els espanyols practiquen sexe 2,5 vegades per setmana

El Top 5 provincial ho ocupen Salamanca, Orense, Àvila, Zamora i Sòria, on se superen les tres relacions setmanals