El Centre Cultural Mario Monreal acollir脿 el lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Sagunt 2020

L'esdeveniment tindr脿 lloc este pr貌xim divendres, 30 d'octubre, a les 19.30 hores
Premis Literaris Ciutat de Sagunt 2020 | Ajuntament de Sagunt

Este divendres, 30 d'octubre, tindr脿 lloc en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (Val猫ncia), la cerim貌nia de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Sagunt 2020 que atorga cada any el Gabinet de Promoci贸 del Valenci脿 de l'Ajuntament d'esta localitat. 

Els premiats de la XXIII edici贸 d'estos premis s贸n 脌ngel Fabregat, Josep Us贸 i Manuel Molins, en les modalitats de poesia, narrativa i teatre respectivament, qui estaran presents per a recollir el seu premi.

L'acte, que comen莽ar脿 a les 19.30 hores i estar脿 condu茂t un any m茅s per la companyia de teatre local Cam铆 de Nora, ser脿 obert al p煤blic i seguir脿 totes les mesures sanit脿ries necess脿ries per a garantir la seguretat dels assistents.

Les dotacions dels premis

Entre d鈥檃ltres membres de la Corporaci贸 Municipal, assistiran l'alcalde de Sagunt, Dar铆o Moreno; la regidora del Gabinet de Promoci贸 del Valenci脿, Maria Josep Soriano, i la regidora de Cultura, Asun Moll, qui seran els encarregats d'entregar els guardons als premiats.

Les dotacions dels premis, com en les 煤ltimes edicions, se situen en 12.000 euros en total. El cas del premi de narrativa ser脿 de 6.000 euros i la publicaci贸 de la novel路la, i els de poesia i teatre rebran 3.000 euros cadascun i es publicaran les obres seleccionades en Onada Edicions. 

Enguany, els Premis Literaris Ciutat de Sagunt han arribat a la seua XXIII edici贸. La poesia, el teatre i la novel路la s贸n els g猫neres que AVIVA Sagunt premia des del 1998, quan va n脿ixer el premi de poesia Jaume Bru i Vidal en homenatge a un dels intel路lectuals imprescindibles per a la ciutat.

L'any seg眉ent apareixia el premi de novel路la, i m茅s endavant el de teatre en honor a un dels m茅s grans actors que ha donat la ciutat: Pepe Alba.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Multes per botar-se el toc de queda en el territori valenci脿" "Nines amb s铆ndrome de Down creades per una empresa valenciana, millor joguet del 2020"