El programa ‘Oh! La Cultura-Tardor’ arriba este cap de setmana a Alacant i València

Compartir:

 

La programació d’‘Oh! La cultura – Tardor’, dins del pla ‘reaCtivem’ de la Conselleria de Cultura, comença este dijous 10 en Alacant i València amb tres espectacles d’arts de carrer en cada una de les ciutats. D’eixa manera, del 10 al 12 de setembre es podrà disfrutar en espais públics de les propostes escèniques de sis companyies valencianes gràcies a l’Institut Valencià de Cultura.

 

  • Espectacles d’arts de carrer en Alacant

Els espectacles d’arts de carrer en Alacant tindran lloc els dies 10, 11 i 12 de setembre en diferents espais de la ciutat. El 10 de setembre la companyia Visitants portarà a terme l’espectacle ‘Maletes de Terra’ en la plaça de Sèneca a les 20.00 hores. El divendres, la companyia LA FAM farà ‘The Wolves’ en el passeig de l’Esplanada també a les 20.00 hores. Finalment, el dissabte 12 de setembre tindrà lloc el concert familiar de Ramonets en les antigues cotxeres dels tramvies a les 18.30 hores.

 

  • Espectacles d’arts de carrer en València

En València, els espectacles d’arts de carrer també seran els dies 10, 11 i 12 de setembre, tots a les 20.00 hores en la plaça de l’Aigua de la Marina, l’esplanada contigua al Tinglado 2. El programa es concreta el 10 de setembre amb l’espectacle ‘Save the temazo’, de Col·lectiu F.R.E.N.È.T.I.C.; l’11 de setembre, amb ‘Distòpia’, de Xarxa Teatre, i el 12 de setembre, amb ‘Píxels’, de La Banda del Drac i Scura Plats.

EL MÉS LLEGIT

Un avi tira al seu net nounat al fem

L'home va ser descobert quan va portar a la seua filla a un hospital amb una hemorràgia greu

200 punts de donació addicionals per a aconseguir més de 26.000 unitats de sang

La iniciativa recorda als pacients que necessiten transfusions de sang per a viure o millorar la seua salut

Arriben a Espanya 5.300 dosis de vacuna contra la pigota del mico

Sanitat comptabilitza 800 casos a Espanya, encara que queden dades per comptabilitzar-li les comunitats

Ghislaine Maxwell, condemnada a 20 anys de presó per delictes sexuals

El 29 de desembre de 2021 se li va declarar culpable de cinc dels sis càrrecs en contra seua, entre ells, el de tràfic sexual de menors