Publiquen l’actualització de la borsa de treball per a institucions sanitàries

Compartir:

S'han valorat les 35.233 sol·licituds presentades des del 2 de desembre fins al 31 de març de 2022

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat l’actualització de la 19a Edició de la borsa d’ocupació temporal per a institucions sanitàries, els llistats de les quals es poden consultar en la pàgina web de Sanitat.

Cal recordar que Sanitat va posar en marxa al desembre del passat any un nou procediment perquè les llistes d’ocupació temporal romanguen obertes de manera permanent i aquelles persones que desitgen inscriure’s puguen presentar una sol·licitud telemàtica en qualsevol moment de l’any.

Així mateix, amb la finalitat de garantir la igualtat en la baremació el procediment, s’estableixen dos dates anuals d’actualització per a la valoració de mèrits i l’obtenció de requisits. Això suposa que les puntuacions dels seus integrants s’actualitzen dos vegades a l’any.

D’aquesta manera, ara es procedirà a l’actualització de l’edició número 19 de la bossa, el procés de la qual va començar el 2 de desembre de l’any passat i va finalitzar el passat 31 de març del present any, data de tall per a dur a terme el procés d’avaluació i puntuació, al qual s’han presentat 35.233 sol·licituds des de la inscripció o de modificació de mèrits.

De fet, en aquests moments s’acaba de publicar l’avaluació de puntuacions fins al 31 de març (data de tall), i les sol·licituds presentades a partir d’aqueixa data (des de l’1 d’abril) entren a formar part de l’Edició 20 de la borsa d’ocupació temporal, la data de tall de la qual per a avaluació de sol·licituds s’ha establit per al pròxim 30 de setembre.

En aquest sentit, amb la publicació de les puntuacions provisionals, la Conselleria de Sanitat obri un termini per a presentar al·legacions de 10 dies que finalitzarà el pròxim 3 de juny.

La inscripció en bossa està disponible les 24 hores del dia els 365 dies de l’any en la pàgina web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, mitjançant DNI electrònic, Certificat Digital o Cl@ve. A més, la inscripció pot realitzar-se en un màxim de tres categories professionals diferents i, per a cadascuna d’elles, com a màxim en set departaments de salut.

Finalment, tant les noves inscripcions en bossa com les persones que volen actualitzar mèrits han de presentar el document de sol·licitud d’inscripció o modificació de mèrits. En aquest últim cas, no serà necessari presentar la documentació que acredite requisits ni mèrits computats ja en altres edicions anteriors.

EL MÉS LLEGIT

Tres anys i cinc mesos de presó per calar foc a la casa de la seua parella

Va espentar a la víctima i va destrossar televisors, telèfons, la cortina i el cristall del bany de l'habitatge

Detinguts dos menors més per les agressions sexuals a Burjassot

La Policia Nacional ha detingut a dos menors més per la seua presumpta implicació en l'agressió sexual ocorreguda a Burjassot

Els contagis de covid es dupliquen i els morts es disparen en la Comunitat Valenciana

Sanitat ha notificat 8.789 nous positius i 18 nous morts per coronavirus

Es deixa oblidat la bossa després de ser sorpresa intentant robar en un comerç de Petrer

Va ser el propietari de l'establiment, situat en el barri de la Frontera, qui va donar avís a la Policia Local que va traslladar a les seues patrulles al lloc